k86 Kızlar merhaba, kan sulandırıcı iğne kullanırken bacaklarınızda morluklar oluştu mu? Hiç fark ettiniz mi?
Kivircikannee k86 ben hap kullanıyorum ilk bata bacağımda çıktı şimdide karnımda çıktı doktor yan etki yapmış dedi
Fuunndaaa k86 göbekten vuruyorum heryer mosmor bir önceki hamililgimde de hep vurdum ozamandan hatta izleri bile kaldı sürekli morardığı için
sidibal k86 göbekten vuruyorum kanatmadığım sürece morarmıyor. Geçen çok kanadı epey morardı hala geçmedi iyileşmeside uzun sürüyor
k86 Kivircikannee benim de bacağımda morluklar oluştu yeşilimsi. Acaba doz mu fazla geliyor diye düşünmeye başladım. Size ne önerisi oldu doktorunuzun, devam ettiniz mi?
Kivircikannee k86 yan etki yapmış dedi ben en düşük mg mı kullanıyorum şu an hamile olmadığım için şu anlık bırakalım dedi doktorum
k86 Fuunndaaa ben de göbekten vuruyorum ama bahsettiğim o morluklar değil zaten, benim de göbeğim bazen morarıyor bazen sadece iğne izi oluyor. Bahsettiğim aslında göbekten vurmama rağmen bacağımdaki sebepsiz morarmalardı..
k86 sidibal evet göbektekilerin sebebi belli, bazen bana da oluyor o. Ben de göbekten vuruyorum ama benim üst bacağımda yeşilimsi morluklar oluştu. Kimisi küçük kimisi bir tık daha büyük
sidibal k86 aaa şimdi anladım bende de var nereye değsem morarıyor. Sanırım kan sulandırılırlar fazla hassas hale getiriyor ondan oluyormuş. Kollarım bacaklarım hep böyle
k86 sidibal aman kanama falan olmasın da içerden gerisi mühim değil:) morluklar gelir geçer nasıl olsa
Kivircikannee sidibal pıhtılaşma yatkınlığım çıktı ve kaybım da var doktor gebelik olmadan vücut alışsın olursa tutunsun diye başlatmıştı canım
k86 Elfozr_0 yok havasını alıyorum ve göbekten vuruyorum zaten. Ben eksik yazmışım aslında; benim demek istediğim göbekten vurmama rağmen üst bacaklarımda morluklar oluştu. Yoksa göbekteki morlukları hiç saymıyorum bile :)