Zuhreayca canım bence kesinlikle buzluk hazırlığı en çok işine yarayacak şey. Ben pazarda ne buldumsa buzluğa porsiyonlayip attim. Domates, biber(hem bütün çiğ olarak hem de közleyip doğrayarak) patlıcan, taze fasülye, bamya, barbunya, karalahana, semizotu, haşlamalık mısır, yaban mersini, aronya, avakado, mango abartmiyorum ne bulduysam attım. Suan hala bakiyorum dolapta bozulcak gibi duran bir sey var hemen buzluğa atıyorum, ekmekler de dahil. Bol bol köfte yapip atabilirsin. Tavuk göğsü haşlıyorum mesela pilava katmak için fazla hasliyorum didikliyorum porsiyonlayip buzluğa atiyorum. Tavuk suyunu aynı şekilde donduruyorum yine pilava kullaniyorum. Soğan doğradım bir sürü onu da doğrama aparatıyla yaptım biraz buzluğu kokuttu donana kadar ama donunca geçti. Hazır superfreshin falafelinden aldim bir kac paket, citir tavuk filan aldim hazir. Suan ben de 34+1′im. Her sey hazir olunca o kadar kolay oluyo ki cikarip pisirmesi. Beni simdiden cok rahatlatti ozellikle soğan meselesi 😅Bilmiyorum mevsimi gecti belki saydığım çoğu seyin pazara gitmedim bayadır ama siseli domates rendesi filan da satiliyor onlardan da stoklayabilirsin 🤗 onun disinda bebek için ben de henüz bilmiyorum en azindan ilk 1 aylik giyecek bez alisverisini yaptim lohusayken ugrasamam diye ama ne bekliyor bizi görücez🥰