TeacherMommy Kasımın ilk haftası dogum yapacağım, puset gerekli mi? Hastane çıkışı için vs emanet alıp vereceğim ancak sonrası için gerekli mi bilemedim ilk bebeğim.
karadursun TeacherMommy çok uzun süre kullanılmıyor benim çocuğum hiç binmedi boşa gitti 2. Hamileyim bende emanet alcam kardeşimden
Rabiul TeacherMommy temmuzda doğum yapmıştım 3 ay fln kullandım tatilde Avm de markete giderken vs. Sattım arabayla beraber şimdi 2. Gebelik tekrar alıcam
Burcak61 TeacherMommy ben aktif araç kullandığım için ve çalıştığım için Puseti gerekli gördüm gittim aşmaya onun yerine 0-36 ay oto koltuğu aldım geldim yani arabada kucakta tehlikeli görüyorum ben
1devaannesi İkinci gebeliği düşünüyorum bana sorarsanız poşet gerekli değilmiş hiç kullanmadım desem yeri , 2m gebeliğimde kiyafet alırım, besik alırım, anne yani besigim var kızımdan kalma , onu haricinde burun aspiratör, ve ateş ölçer alırım birde kamera
myangelson TeacherMommy gerekli. Özellikle araba varsa kesin gerekli. Benim oğlum 5 aya kadar pusette durdu yanımda iş yaparken falan pusetinde duruyordu. Arabaya oto koltuğu alacağız henüz almadik 7 aylık oldu hala pusetine koyuyorum. 10 kiloya kadar taşıyor pusetler.
Deletedmom_8793 TeacherMommy ben temmuzda doğum yapmıştım kızım sığmadı içine bende sattım şuan komşudan emanet Alacam 2.ye gebeyim
Havin49_ TeacherMommy 2 ay tek kualndım arabamız var ama kaynımla ortak hep onların yanında kalıyor çünkü kaynım dükkan işletiyor mal almaya gidiyor hep otobüsle gidip geldim benim ihtiyacım olmadı şuan evde boşu boşuna kalmış hamileyim ikiz poşetli almıycam arabalarını
Gofretinannesi TeacherMommy ben arabada koruması için, dışarda arabanın üstüne vucut pozisyonu için ,evdede sallayıp uyutmak için, ek gıda zamanıda başkasının evine gittigimde orda yemek yedirdim
sumeyyehmz TeacherMommy dolaptan almştm ilk gebelgmde arabada hastaneye gderken taşımada bi yere misafirliğe gttgmzde bile ynmzda götürdük bnce agır bir ürün bu arada o yüzden genelde eşim taşıdı