almirmomy Gnbkn ya çok iyi ilk hamileliğin mi yediklerin çocuğa yaradı heralde ben şuan 16 kilo aldım😁
haticedrd Gnbkn Öncelikle hayırlı olsun 🌸🌸 takibinizi de şehir hastanesinde mi yapmıştınız yoksa başka hastaneye mi gidiyordunuz doğum öncesi
Gnbkn haticedrd kemal bayındır selda hoca şehirde valla mhrsden hangisi denk gelirse zaten ameliyata asistanlar giriyor aksi durumda uzmanlar müdahale ediyor muane eden girmiyormuş nöbetçi giriyomus
_yessimm Gnbkn 35. Haftadayım bu haftadan sonra siz randevuları nasıl yapıyordunuz gidince hemen veriyorlar mı yoksa e nabızdan randevu falanım takip etmek gerek
Madeinpelinn İki gün tutuyorlar diye duydum doğru mu iki gün 2 buçuk yaşındaki oğlumdan ayrı kalamam :/
humeyra83_ Gnbkn ben özele gidiyorm şuan fiyatida baya uçuk ama normal doğum olduğu için acaba şehir Hastanesi’ne gitsemmi diye düşünmüyor değilim. şunu merak ediyorum kendi doktorunuzdmu normal doğuma giriyor yoksa kim denk gelirse nöbetçi olursami?
furkanefe2941 humeyra83_ normal doğuma ebeler giriyor diye biliyorum hic doktor dogurtan duymadım devlet hastanesinde
Aytenefe Gnbkn iyi günler normal doğum mu yoksa sezeryan olarak mi yaptnz dogumunuzu ve ilgileri nasıldı size karşı nasıl geçti doğum süreciniz bilgi verirsnz bende hamileyimde