Havva1_ Adana şehir hastanesinde sezeryan ile doğum yapacağım şuan 33 haftalığım kaçıncı haftada gün verirler bir de doktor öneriniz var mı
Havva1_ Yakamos ama ultrasonunda 35 haftalık çıktı perinoltolojide 32 haftalık erdoğan kocaya gitmiştim
Eyllo Yakamos yazışmanıza sahit oldum bebeğiniz sağlıkla dünyaya geldi inşallah 🙏🏻 nasılsınız umarım çok güzel bir doğun olmuştur
Yakamos Eyllo Merhaba evet doğum yaptım 3 ekime gün almıştım ayın 2 sinde aradılar gelebilir misiniz diye bende tmm dedim hemen alırlar sandım ama yine baya sıra vardı 3 Ekim gece 2 de dünyaya geldi bebeğim
Eyllo Yakamos çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah memnun kaldınız mı doğumunuza hangi doktor girdi ve yarım mı uyuştunuz bende orayı düşünüyorum ama kafam karışık
Yakamos Eyllo Doğum raporunda emin ceylan yazıyordu ama asistanlar yaptı sanırım ya maske vardı hep yüzlerinde
Yakamos Eyllo Evet yarım uyuşturdular deri altı iğnesi oluyor ya can yakmayan bir iğne sıvıyı boşaltınca yanma oluyor sonra hemen uyuşukluk geliyor yani genel olarak mennun kaldım sıkıntı yoktu
diva01 Eyllo teşekkür ederim randevususuz gitsem bakarlarmı acaba 30+3 olduk çatı kemigim bacaklarım çok agrıuor bu şikayetle gidecegim teşekkür ederim 🪷
diva01 Yakamos yarım uyuşmada etkisi geçince neler hissediyorsunuz sayıklama oluyormu konuşturup güldülermi sizide bu çok rahatsız edici
Yakamos diva01 belden aşağı uyuşukluk oluyor zaten 4 5 saat içinde toparlanıyorsunuz zaten gülme falan olmadı bende titreme olmuştu ameliyat hanedan servise çıkınca 6 saat sonunda giyinmesini yemenize giyinmenize izin veriyorlar