birthecene 8.haftadayız biz rüyada doktor bu kesin düşer zeka geriliği var zaten dedi uyandım o kadar kötüyüm ki 😭😭😭
busrasya2334 birthecene hormonlardan ve en önemlisi bende şeyden oluyor burada hasta içerikleri okuyordum onu kapattım bir de instagramda da hamile kalınca reels bölümü saçma sapan şeyler çıkarıyor karşımıza
Alexandra_grekova birthecene Freud’a göre rüyaların sebebi, gündüz bilinçten uzak tutulan isteklerin uyku sırasında “kılık değiştirerek” kendini göstermesidir. İstersen Freud, 1900’de yayımladığı Rüyaların Yorumu kitabını online oku. İçini ferah tut kuzucum
Catperson birthecene ay ben gebeliği öğrenmeden başlamıştım fantastik saçma sapan kabuslar görmeye, ara ara gebelik süresinde de sürdü. Hamilelik belirtileirm arasında kabuslarım da var😂
birthecene busrasya2334 ya hala üzülüyorum acaba öyle mi olcak gerçek mi diye iyice abarttım 2.gebeliğim bu
birthecene Alexandra_grekova Freud babamdır cinsiyet ve psikanalizi elimde var tavsiye için teşekkürler edineceğim 🙂
Anensinkuzusu_35 Bende hep kanama düşük riski olarak görüyordum psikolojik olabilir kanama alanım vardı 3 ay dikkat ettim halende dikkat ediyorum bazen bilinç altına yerleşebiliyor
birthecene Anensinkuzusu_35 psikolojik evet ona eminim korkuyorum 😧☺️ ama ne üzüldüm anlatamam uyandım hals etkisindeyim
efnanhiraa birthecene psikolojik bilinç altı senin korkuların ruyanla gün yüzüne çıkıyor çok düşünme kötü iyi düşün iyi olsun canım
Nisanmomy birthecene Ben de arada böyle rüyalar görmüyorum. Sanırım hamilelik nedeniyle kaygılarımız, korkularımız oluyor bu nedenle bilinçaltımız bize böyle rüyalar gösteriyor.
1oglanannesi birthecene 9 haftadayim bende garip rüyalar görüyorum hayaletler veya anlamsiz seyler 😂😂
birthecene 1oglanannesi yok hayatım bana bazen bücürük yaratıklar da görünüyor sesleniyorlar 😂😂 ayyy kocamı çağırıyorum korkudan jdjdjdjd