nilsumm Deletedmom_290 Aynen bende onu biliyorum inşallah kayınvalideme benzer onun gözleri masmavi ve sarışın
Deletedmom_290 nilsumm ben hep gördüğüm erkek çocuklar babaya benzıyor huyu anneye kızlarda hep anneye benzıyor huy babaya ınsallah dıledıgınız gbı olur oncelıkle sağlıklı olsunda bende de eşime benzesın ıstıyorum çok garıp bır göz rengı var çünkü tabı yeşilde severım çok nadır göz renkleri
42havvanur Deletedmom_290 aynen oyle insan doguma kadar hep bi merak icinde oluyor. Acaba kime benziyor gozleri ne renk olacak kasi gozu burnu kime benzicek😁 bende hep merak ederdim gozleri cekik mi olacak diye benim esim kırım tatari gozleri biraz cekik😁😁
Deletedmom_290 42havvanur saglıklı olsun oncelıkle ama ınsallah ıstedıgınız gbı olur erkek çocukları babaya benzermıs huyu anneye bence
87tugba 6 aya kadar belli olmuyor zaten değişiyor ilk çocuğum benim göz rengimde ela, 2. baba siyah ve 3.nun kahverengi gözü hepsi farklı
Deletedmom_290 87tugba aa karışık gen almış olabılıyor ama atalardan da alabılıyor baba tarafında büyük büyük aılede varsa almış Olabılır
Esma006 Deletedmom_290 evin ilk kızıyım ben babama benziyorum bide kız kardeşim var oda anneme benziyor ama huyu babama çekmiş 😅
Zeynep248 Ben mavi gözlüyüm eşimde kahverengi oğlum kahverengi gözlü .hangisi baskınsa onu alır şuan ikinciye hamileyim yüksek ihtimalle yine kahverengi olur 🥰küçük detaylar önemli olan sağlıklı olması 🙏🏻💓