SevdaNurum Arkadaşlar günaydın herkese❤️ mayıs ayında doğucak yavruma biberon almayı düşünüyorum. Philips avent natural set almayı düşünüyorum. Araştrdgm kadaryla yorumlar olumlu. Var mı aranzda kullanan. Ya da almış olan? 😊
Agg0207 SevdaNurum canım çok gerekli birşey değil bir tane alsan yeterli bence ben dogum yapmadan önce bir tane aldım bulunsn diye hani sütüm gelmezse diye falan ama hiç kullanmadım bebgm 2 buçuk aylık hiç kullanmadı daha .bi süre sonra zaten gerek görmüyorsn emziriyorsan birde meme reddi yapabiliyor biberon bebeklerde
Merveege2011 SevdaNurum canım benim sütüm yeterli olmadığı için mama da yiyor bir aylık bebeğim var aventin hem cam nem plastik biberonu kullanıyorum çok memnunum benide bırakmıyor biberonuda alıyor diğer iki çocuğumdada Avent kullanmıştım çok memnun olduğum bir marka
Gamzelibebek SevdaNurum kullanmadım ama genel onal avent için akıttığını ve ipliği arttırdığı söyleniyor. Dr browns alacaktım e bebekte tüm stoklar tükenmişti alamadım
Gnygns SevdaNurum çok almadan iyi olur.bazı bebekler bazı biberonları almıyorlar.yeğenim aventin cam biberini almamıştı lansinoh aldılar onu kullandı.ben de bi tane avent aldım şimdilik.bakalım alacak mı
SevdaNurum Agg0207 dediğin gibi daha mantıklı canım. Sadece şu kafa karıştırıyor setlerin fiyatları daha uyguna geliyor tek tek biraz pahalı gibi 😊oyuzden kafam karıştı😊tşk ederim😘
Burcak61 SevdaNurum bende o setten aldım Ablam kullandı güzel dedi hem bebek memeye geri de döndü o memnun olunca bende aldım
Melike26 SevdaNurum setin fiyatının uygun olmasının sebebi tüm ürünlerin plastik olması. Ben 120 ml lik cam biberonundan aldım. Ayrıca indirimde olduğu için birde suluk aldım. Bide ikili ayıcıklı emziklerden 😊
Esrabzdmr Biz de avent naturel aldık kullanmak nasip olmadı fakat diğer biberonlardan farkını anlayabiliyorsun gördüğünde zaten tavsiye ederim
Gulsen1989 Ben lansinoh aldım bulunsun diye doğunca kullanmasa bile ilerde kullanır su içer meyve suyu içer disardaysak süt içer ziyan olmaz. Uygunsa bulursan al gitsin
Zeyfuk Ben de browns geniş ağız cam biberon aldım içinde pipeti olduğu için gaz yapmasını azaltiyormus ve bu anda boğazına dut kaçmasını engelliyormus ablam yeğenim için kullanmıştı çok memnundu ben de aldım.
tugbamehmetbaki SevdaNurum doktor brovm aldım ben kız kardeşim çok memnun çünkü gaz yapmaya engelliyor