BaharAytekin AyEr walla bende bakıyorım ama perdeler güzel perdeler bir banamı pahalı gelıyor, hersey okey ama perdeye veremedım bır turlu 😂
AyEr BaharAytekin ben tulu duz aldım onun ustune tek kanat fon alayım dedım bebek odamız bıraz kucuk ıkı kanat bogabılır dıye sız nasıl dusunuyorsunuz
BaharAytekin AyEr bende basta oyle yapayım dedım tülcüde 2 kanat don sordum 300 dedı ben sok vazgectm . Dun en son pembe kalpli bi tül sipariş verdım fon artık odada yatmaya baslayınca napalım😂
AyEr Irmakdkm daha once oradan alısverıs yaptınız mı acaba tul perdenin uzerıne mavı fon tek kanat ısıtıyorum odam cok kucuk
esraesraklc AyEr mikacu halıdan yaptırdım haftaya gelecek uygundu bir çok siteye göre ve bayağı garanti veriyorlar
Irmakdkm AyEr özel ölçülerle yaptırdım ben 300 tutmuştu kendim istediğim şekil ve renklerle yaptırdım canım . Kilim tarzı ince tüyler kısa
AyEr esraesraklc 60 100 79 tl cok uygun canım bende yaptırmak ıstıyorum sen hangısını yaptırdın acaba ben dıyorum cok karısık olmasın
esraesraklc AyEr benim ölçüm 140-220 ydi. 200 tl tuttu bende karışık sevmiyorum mavi kral tacı var ve ismi
esraesraklc AyEr english home bak 87 tl ydi küçük ölçülerde çocuk odası halısı güzeldi bize küçüktü sana uyabilir