miraynur Kızlar 8 aylık bebişin burnu akıyor ve tıkalı ilaç kullanıyoruz ,burnunu açıyoruz ama başka tavsiyeniz var mı?
Guzelanne56 miraynur bol bol burun açma bıde benım bebegım 8.5 aylıktı grıp olduğunda ıhlamur kusburnu verdım sık sık o da severek ıctı tavuk sulu soğanlı sarımsaklı corba tavuk haslama vs yedırdım Serum fızyolojık ıle buhar verdım hafıf öksürüğü vardı kızımın günde 2-3 kere öyle verdım çok şükür benden daha kolay atlattı 3 günde ıyılestı öksürüğü bı kaç gün sürdü sadece o kdr ben 7-8 gün cektım bebekler daha güçlü gerçekten. ben çorbalarına hafıf lımon sıkıyordum ıhlamura da aynısını yapıyordum portakal mandalına yedırdım bol bol eğer kı anne sütü alıyorsa onu da bol bol vermeye çalış annesı almıyorsa da dert etme kendıne her türlü sıfası olacaktır ⅔ gune toplar♥️
miraynur Guzelanne56 ıhlamur falan verilebilir mi , bir de mandalina ve portakal alerji yapar 1yastan önce verilmez diyorlar o yüzden veremedik zarari olur mu acaba?
Guzelanne56 miraynur doktorumuza sorduğumuzda 7 aydan sonra patlıcan ve bal dışında herseyı verebılırsın demıstı hastayken ıhlamurun sorduğunda verebılırsın daha evvel alerjık sorun yaşamadıysanız demıstı verdım ben patlıcan ve bal süt dışında herseyı verıyorum o 1 yaştan önce verılmez denklem seyler eskındendı doktor ne kadar erken tanışırsa alerjı rıskı o kdr düşer demıstı Ihlamuru kızım çok sevıyor 7 Aydan berı verıyorum portakal ve mandalına da aynı sekılde yasak degıller yanı
Gzmadymn Yarım soğana 10 15 tane karanfil saplayıp gece başucuna bırakın nefesini açıyor bayağı,ilikli çorbalar verin bol bol vitaminli şeyler yedirin bol su içirin çok geçmiş olsun hemencecik iyileşir minnoş inşallah 🙏🏻