Ayseguls_baby Kızlar 2. Trimester benim için balayı dönemiydi gerçekten çok rahat geçirdim inşallah 3. Trimester da öyledir. Sizin nasıl geçti, geçiyor 3. Trimester döneminiz 🤗
LeydiDaisy Ayseguls_baby 29+5’im biraz yorucu olmaya başladı ayakta fazla kalırsam ayak bileklerim koparcasına ağrımaya başlıyor 😪
Meral_63 Ayseguls_baby bacım bende 26+4 haftalık hamileyim bebek hareketlerini az hissediyorum sence normal mi arada bir hisedemiyorum gibi acaba kilom dan dolayı mi hisedemiyorum 83 kilo almışım da
Oluyorumanlsana Ayseguls_baby 28+2 bende üçüncü trimestere girdim çok şükür sabırsızlanıyorum ya bebeğim bir an önce gelsin diye ❤️🥹🌸
Ayseguls_baby Miniminiminnos bu kaşıntıyı bi arkadaş daha söyledi burada 🥲 karaciğer enzimlerine baktırdın mı canım? Benim geçen ay Alt biraz yüksekti doktorum takip edeceğini yoksa bana kaşıntı yapacağını söylemişti çok şükür benim değerim düştü bol su ile
Ayseguls_baby LeydiDaisy yaa öyle mi yürüyüş yapabiliyor musun peki doktorum her akşam yürüyüş yap diyor 🥲
Ayseguls_baby Meral_63 kilodan dolayı olabilir canım ben hergün net hissediyorum ama mesela çok dışarda hareketli olduğum gün az hareket ediyor gün içinde hissetmiyorum yatarken hareketleniyor
irem_zengn Meral_63 bizde 26+4 üz bende bazen az bazen çok hissediyorum 4 gündür çok hareketliydi bugün biraz durgun endişelenme her zaman hareketli olucak diye Birşey yok 🌸
LeydiDaisy Ayseguls_baby hergün kızımı okula getirip götürüyorm evin içinde de fazla ayakta kalırsam ödem tutmaya başladı ayaklarım 😪
nilsumm Ayseguls_baby 3. Trimester bende çok kötü geçti baya ağırlaştım yürüyemiyorum geceleri rahat uyuyamıyorum 36+4 haftadayızzzz 🥹
Asmel Ayseguls_baby ilk hamileliğim gibi devam eder ve biterse şahane,umarım öyle devam eder çünkü hiç bir gebelik diğerini tutmuyor aynı ana baba ama her gebelik farklı öykü