canselasl benim 2. Gebeliğim yani kanamam aniden su boşalması gibi kendiliğinden aktı üzerim battı kendimi tuvalete zor attım tuvalete oturmamla pıhtı düşmesi bir oldu ve daha 6 haftalık falandı sizin gibi çok korktum gitti bebek dedim acile gittim karnimdan zaten görünmüyodu kilomdan dolayi direk alttan muayene edildi bebek ve kalp atışı vardı kese etrafında hilal seklinde kanama oluşmuş dedi hastane yeni açıldığı için ellerinde progestan iğnesi aldık eczaneden birini vurdular diğerlerini acilde her gün ben vuruluyodum sonra doktor kontrolüne gittim fitilini de verdi hem iğne hem fitil kullandim mecbur olmadikca kalkmadm ağır kaldırmadm hep yattım bu arada 3 yaşında bir kızım var tuvaletini yeni öğretmistim onunla da ilgileniyodum yinede dedigim gibi ilacınızi kanama durunca fitil olarak kullanın kanama olunca ağızdan alin dinlenin rabbim kucağınıza almayı nasip etsin yani inanın benim o kanamaya göre 23 haftaya kadar geldim sizde kendizine dikkat ederseniz bir şey olmaz inşallah siz daha sonra doktora gittiniz mi bir şey dedi mi