Semet Dogumumu anlatmak banada nasip oldu🥰 Allah herkezi bi avazda kurtarsın insallah.dün gece sancım vardi daha dogrusu iki üç gündür kasılmalarim vardi dünde ole idi sabaha karsi sıklasan agrin vardi adet sancısı gibi sonradan artti saat 9.30 gibi artık belden karnima sanci vuruyor ve sklasiyordu duş alıp hastaneye geldim 5 cm acıklıkla yatsım verildi nst kan faln derken Yukari çıkana kadar 7 cm olmustu bu ara saat 12 ye geliyor.pilates topu ile hareket yaptım egildim kalktım vs derken saat 13:05 de dogum gercekleşti .teklı odada kaldım cok rahatti tavsiye ederim . sorularıniz olursa yanıtlarim 🧡🧡
Begonvil15 Semet Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰 vajinal doğum mu yaptınız eğer öyleyse sancı çekerken yanınıza refakatçi aldılar mı acaba
Trkzpptya Semet hayırla sağlıkla büyüsün inşallah, ebelerin davranışı vs nasıldı acaba, bende orda yapıcam bir tık tedirginim
almirmomy Semet refakatçi olarak eşiniz kalabiliyor mu bilginiz varmı maşallah rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Mrdilan_ Semet öncelikle gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım ben de hamileyim 36 haftalık vajinamda aşırı bi batma hissi oluyo adet ağrısı gibi ağrı da var sende oldu mu böyle şeyler
Semet Mrdilan_ evet canım bnmki 37 haftalıktı ben kanala yerlesiyor sanıyordum ondan batıyor diyordum ama dogum yakınmış
Semet Begonvil15 amin canım cok tesekkur ederim.darisi sana insallah bi avazda kurtulasin 🤩.evet cnm normal doğum du annemi aldılar sancı çekerken ben normal sancı odasında dogum yaptım sonra dogum odasına gittim.ebeler cok iyidi canımlı konustular.teli almadılar ancak refakatçi gelince kapatın ıkınızde dediler.baya rahatti cok şükür özel gibi insallah sizinde rahat geçer 🥰
senanurgns Hayırlı olsun öncelikle Allah analı babalı büyütsün 🥰 ilgililerse gerçekten sevindim içimi rahatlattınız teşekkür ederim, birde eşimizi doğumdan sonra sadece görüş saatlerinde mi alıyorlar ya doğumdan sonrada görmeyi isterdim 5 dakikada olsa 😅🥲
3834-3438 Semet çok gecmiş olsun Allah analı babalı büyütsün, doğumdan anından sonra nasıl birisi bugün çok berbat temzlikçi giydiriyor hijyen sıfır fln dedi çok korku sardı içimi bende 36 hftalıgım