Gizmmis Kızlar yaklaşık 2 saattir vajinada batma hissi yaşıyorum kasıklarımda ağrıyor 28 haftalık ikiz gebelik serklajım da var serviks en son perşembe günü 12 mm idi ve hunileşme vardı acaba bu batma bir doğum belirtisi olabilir mi .?
Briahll Gizmmis bilgim yok canım üstte kalsın. Serviks baya kısalmış Doktorun perşembe günü bişey söyledi mi bu konuda? Yada açılman falan var mıydı?
Lilyko9 Gizmmis inşallah dayanır bebişiniz biraz daha. Ben de şu an 22haftalık 26mmle yatıyorum dikiş de atmadılar korku içindeyim. Bende de ara ara batma oluyor doktoruma söyledim ama bir şey demedi.
Gizmmis Briahll açılmam yoktu inşallah 32 haftayı görürüz hunileşme dikişe dayanmış şuanda dikiş tutuyor dedi . Gece baya sancı çektim doktorum endol kullanmamı söyledi kullandıktan 1-1 buçuk saat sonra rahatladım çok şükür 🙏🏻
Gizmmis hayirlisi06 saol canım değilmiş bu seferde kurtardık diken üstündeyim ha geldiler geliyolar diye
Gizmmis Lilyko9 doktor çok önemli benm ilk gebeliğimde de atmamışlardı başka bir doktorla da görüşme sağlasanız güzel olur
Lilyko9 Gizmmis perinatolog farketti ilk o da atılmasına gerek yok dedi bu haftalarda atmıyorlarmış bilemiyorum daha 15 haftam var inşallah dayanabiliriz
Gizmmis Lilyko9 benim serklajım 21+5 de atıldı bu gebeliğimde ve 24. Haftaya kadar serklaj atılıyor 25 -26 hafta civarı da pesser halka takılıyor bence daha detaylı bi araştırın 🙏🏻
hayirlisi06 Gizmmis benim hayalim Muhammed’ti. Ama Allahım nasıp etmedi içimde bu isim ukte kaldı 😪 Onun dışında İpek, Deniz, Güneş, Hilal Ev halkı hep birsey diyor %90 Hafsa - Ravza olacak 🩷🩷