PembeKoala NimetDilmen doktor iyi ama zaten 3. Aya kadar takip yapıyormuş yani doğum yaptırmıyor sanırım, konu doğum yaptırmak olunca da güvenilir tavsiye edilen bi doktor arıyor insan
NimetDilmen PembeKoala Sadi Konukta da çoqu ilk 3 aya kadar bakıo. 3 ayın üstüne bakanda var ama takip edip randevu düşürmek lazım
NimetDilmen PembeKoala Normalde bahçelievler devlete qidiodum. Şeker olduqu icin bakırköy de sade eqitim arastrma die oraya yönlendirdiler. Artık orda devam etcem kontrolleri ve doqumuda
PembeKoala NimetDilmen bende bahçelievlerde oturuyorum ama bakırköye alıştım herşeye oraya gidiyorum bide sadi konuk değilde mazhar osman biraz daha sakin oluyor ondan orayı tercih ediyorum
NimetDilmen PembeKoala Bende bahcelievlerde oturuyorum canım araştırma olduqu icin sadi konuk iyi dediler bakalım qitcem nasl olcak
Nursemom NimetDilmen sen sıran gelene kadar içerde oturuyorsun sıra sana gelince eşini çağırıyorsun canım eşin kapının önünde beklesin seni. Sıkıntı etmiyorlar benim de eşim girmişti
PembeKoala NimetDilmen hayırlısı olsun gittikten sonra iyi veya kötü burdan paylaşırsın merak ettim bende
NimetDilmen Nursemom Sorum varda bunaltmiyim die sormuyodum 😁 Herkezi 9 da niye caqiriolar? 40 dk eqitim veriliomus ne eqitimi
Nursemom NimetDilmen ikili tarama testi yapılacak olanlarda oluyor grup şeklinde çağırıyorlar işte 9da gelin diye. Çok değil ya40dk sürmüyor 15-20dk bişeyler anlatıyor doktor sonra sırayla muayene ediyor herkesi 🙂
Gulsumkeremsuat PembeKoala ben 28 haftalıgım hep öyle yaptım önce 3 aya kadr mazhariyet osmandan aldım zaten tek doktor erkek yaşlı gözlüklü güzel ilgileniyor mehmet bilmem neydi yanlış hatırlamıyorsam sonra da tüm kan testlerimi ikili testimi felan sadi konukta yaptırdım özel ne istiyorsa orda yaptırdım götürdüm doktoruma hatta ilk 4 ay hiç özele gitme bile gereksiz
NimetDilmen Gulsumkeremsuat Ozele qitmeyi dsunmuorum zaten qereksiz qelio. Arada bi qidiorum sadece kontrol amaclı 😊
Nursemom NimetDilmen yok canım ya 40dk sürmüyordu zaten bekliyorsun işte diğerlerinin muayenesinin bitmesini orda sıkılıyordum ben🙂