Miniminiminnos Günlerdir cekiyorum alerji dedi iki doktora gittim alerset verdi her yerim kabarik içen var mi zarar gören bebege korkuyorum kendimi geçtim ama bazen kaşıntı sinirlerimi bozuyor ağlama derecesindeyim
sibell77 Miniminiminnos bana da zrytec yazdı canım benimde kaşıntım var kan verdim kanda sıkıntı yok alerji ilacı verdi birde ürederm losyon bende yeni başladım kullanmaya bakalım dindürücek mi kaşıntıyı
juliet2021 Miniminiminnos benimde öksürük krizi tuttu alerji dedi doktor bu ilacı kullanıyorum. Doktoruma sordum hamileyken kullanabilirsin birsey olmaz dedi.
Elifsblog Miniminiminnos Tavsiye değil kendi yaşadığımdan örnek vermek istiyorum alerjiyle çocukluğundan beri uğraşan ilaçsız nefes alamayan ben hamile kaldığım gün doktorumun uyarısıyla bütün ilaçlarımı kesmek zorunda kaldım doktorum b grubu olan ilaçları çok zorunda kalırsam kullanabileceğimi fakat onu bile önermediğini söyledi. Denemekten zarar gelmez diyerek ilaçsız idare etmeye başladım ve vücut hamileliğin getirdiği değişim ve mucizeyle alerji problemimi günden güne şikayetlerimi azaltarak yendi resmen. Şuan 37 haftalık hamileyim ve çok şükür alerji aklıma dahi gelmiyor kendinize bir şans verin ilk zamanlar ilaçsızlık belki zorlayabilir fakat hamilelik öyle mucizevi birşeyki resmen yenileniyorsunuz size olumlu anlamda katkıları çok fazla. Zorunda kalmadıkça ilaç kullanmak ilk etapta zararı yok desede sonraki yıllarda çocukta nasıl bir etkisi olacağını maalesef hiçkimse bilemez. Acil şifalar diliyorum bütün hamişlere🌸
Miniminiminnos sibell77 internetten baktim etken maddesi aynıymış sadece ismi ve fiyat farkı varmis alerji ilaci olarak kacinci haftadasin sorun oldu mu
sibell77 Miniminiminnos bugün başladım canım ama gebeler kullanabiliyor sakıncasıda yok dedi doktor minnak bir şey başladım hemen ne yapalım ama o kaşıntı çekilmiyor hiç ya
Miniminiminnos sidibal ayni durumdayız ama benimki hapşırmak degil bütün vucudum kizamik gibi nokta var :( icmedin mi hic
Miniminiminnos sibell77 bende başlamakta başlamamak arasındayım vucudum cok fena kasiniyor kacinci haftadasin
sibell77 Miniminiminnos canım 2 akşamdır kullanıyorum kaşıntım bitti bilgin olsun çok şükür haber vermek istedim
Miniminiminnos sibell77 benim kasintim azaldı ne kadar ictin baska bir sey kullandın mi lekeler sanki gitmiyor
sibell77 Miniminiminnos bence bizimki alerjidenmiş o zaman aman şükür kolestaz olmasında lekelenmelerin hemen gitmez daha zaman var yanında birde krem verdi bana kuru ciltler için istiyorsan öyle bir şeyde sorup doktoruna kullanabilirsin
Miniminiminnos sibell77 olur bana da soyler misi allerset ve urepial kremi verdi iki tane daha verdi ama kortizinlu diye kullanamiyorum sey dedi doktor kolektazi kaşıntı var ama döküntü yokmuş sen allerset içtin dimi kacinci icisinde etki oldu
sibell77 Miniminiminnos 2. De etki etti bana hemen benim avuç içi ayak altı hafif kollarımda vardı kremi sürüp ilacımı içiyorum kaşıntı suan yok 3. İçişim bu geceyle beraber akşamları içiyorum ben
laytek06 Aynı dertten muzdarip biri olarak , levmont la yola devam ediyorum ben. Kendi ilacımdan daha düşük olmasına rağmen bi tık rahatlattı diyebilirim. Doktorlarınıza bi danışın isterseniz:)