sorenita_ merhaba yakın zamanda numune hastanesinde doğum yapan var mı? sezeryana kendi doktorun mu giriyor, odalar tek kişilik mi ve memnun kadınız mı bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Maviss25 sorenita_ merhabalar nasip olursa dogumumu orada gerçekleştireceğim sezeryana hangi doktor giriyor bilmem ama geçen hafta muaneye giderken doktorum ebeye yönlendirdi orada biraz sohbet edip dogumhane katına çıktık odayi gezdirdi herkesin tek odası var odayi normal doğum olacak şekilde hazırlamışlar yatağın banyon cihazların plastes topu vs o odada doğum olacak şekilde hazırlamışlar yanınıza güvendiğiniz bi kişiyi alıyorsunuz size yardımcı olması için dedi beğendim memmunda kaldm hersey o odada oluyor bitiyor doğumdan sonra servise odaya alıyorlar
sorenita_ Maviss25 benim ikinci doğumum olacak sezeryan olacağım nasipse servisde ki odalar tek kişilik mi çift kişilik mi acaba
Sultis Maviss25 yanımızda eşimiz kalabiliyor mu acaba biliyor musunuz ? Doktorunuzdan memnun musunuz?
sorenita_ Sultis ben geçen hastaneye gittiğimde doğum servisini gezdim erkekler girip çıkıyor odalara ama refakatçı olarak kabul etmiyorlarmış sebebini sordum. odalar tek kişilik ama tuvaletler ortak eski bina olduğu için. erkek refakatçi rahatlık açısından istenmiyormuş.