Yagamin Hgmom1 Yorumları okudum da canım bunlar nasıl ücretler böyle ben 8 bine aldım evime kargoladılar ve o kadar güzel sağlam bir bebek arabası ki üstelik pusetli yani yarın görsel de atayım markasını ve aldığım yeri de atayım buraya
Dmadm16 Yagamin 8 bin e çok iyi almışsınız hangi marka model merak ettim, güle güle kullanın inşallah :)
Eres26 Beys42 Chicco olmasın dediğiniz model ? Bende baktım ona ama Türkiye’de de yabancı yorumlarda da ön teker sorunu yazanlar çok olduğu için vazgeçtim Pusetsiz 17 bin ama pusetle 23 bin sanirim
Beys42 Eres26 Ayy pardon Chicco. Uykulu yanlış yazmışım 😅 pusetli fiyatı 16.800 şu an siyah olan sepette indirim var. Düz modelinde dediğiniz gibi ön ayak takılma sorunu varmış ama lounge modeli öyle değilmiş sanırım bende öyle duydum. Linkide bırakayım buraya bakmak isterseniz 😇 Chicco ONE4EVER Lounge Çift Yönlü Kolay Katlanabilen Travel Sistem-Seyahat Sistem Bebek Arabası Black Beauty https://app.hb.biz/sCGGYFOcjxlZ
Eres26 Beys42 16.800 iyi fiyat Bu fiyat çok durmaz Almakta kararlıysanız kacirmayin Ancak puseti baginin puseti İç kısmı biraz içe doğru İçine ekstra minder almanız gerekir Dediğiniz gibi teker sorunu sadece düz modelde ise alın Ben lounge yorumlarında okudum diye hatırlıyorum Hayırlı olsun
Beys42 Eres26 İhtiyaçlarımı karşılayacak bir model olduğu için sünger işini hallederim diye düşünüyorum. Teşekkürler 🥰
Yagamin Dmadm16 Bebe Mekan diye bir mağazadan aldım maxitaxi markası hemen size aldıklarımın sipariş listesi görselini atayım
arilanki_ “prego covi kabin” aldım ben kabin boy ve pusetli. kullanımı kolay, araba kullandığım için bebeği dışarı çıkarttığımda tek elle kolayca kapatıp açabileceğim ağır olmayan bi araba arıyordum ben o yüzden bu modeli tercih ettim
mrs_mert Hgmom1 aldınız mı bilmiyorum ama dün ebebekten Kraft magic silver aldık. Biz inceledik memnun kaldık inşallah kullanımı da öyle olur 🥰
Gulsenk Hgmom1 Aria plus 2037 ben bunu aldım çok hafif pusetu de var şimdilik güzel.goruniyir kullanmadım tabi ki nasıldır bilemem ama hafifliği çok önemliydi benim için hafif bı araba tek eksisi cift yönlü değil
Meridaily Hgmom1 kuzum ben 15 bine prego arteon aldım dün, kullanımı ve kurulumu aşırı hafif çok beğendim. İstersen araştır bu markayı da
Meridaily Ayfersalih28 yaa 😍 çok rahat bir araba dimi kuzum ben çok beğendim. Sana da hayırlı olsun kuzum güzel günlerde kullanalım inşallah bebişlerimizle😍❤️
Ayfersalih28 Meridaily inşallah, evet çok rahat çok beğendim hem kabin boy hem traverten rahat kullanımı ağır değil rengide çok hoş 😍😍bebisim erkek bu arada.