babygirl02 Kızlar 21 haftalık hamileyim ve yavaş yavaş burnum tıkanmaya başladı tam tıkanmadan bi yolunu bulmak istiyorum burun spreyi sıksam sıkıntı olur mu be bu burun tıkanıklığı doğuma kadar mı oluyor yoksa bir süre sonra geçiyor mu ???
Cakalllsebahat-0 babygirl02 benim de o haftalarda başladı şuan 35 im asla azalma yok tam aksine arttı üstüne bir de bebek büyüdüğü için nefes almak da zorluk çekiyorum hem burun hem nefes ağlıyorum bazen yeter diye allah affetsin. İnşallah senin çok daha rahat güzel geçer
babygirl02 Cakalllsebahat-0 bende sinüzit var o da biraz tetikliyor olabilir siz herhangi gibi bişey yapmadınız mı yada doktor bişey vermedi mi
Cakalllsebahat-0 babygirl02 burun tıkanıklığı için ben evdeki herhangı bir grıpte kullandıgım spreyi kullandım açıkçası arada da sıcak su ile bol bol yıkadım uyurken kafamı hep dik tuttum doktor hiçbir şey vermedi normal dedi sadece
babygirl02 Cakalllsebahat-0 benimde sinüzit için burun spreyi var kullansam herhangi gibi bi sıkıntı olur mu acaba ya