ozgeoner Kızlar 7. Haftaya giricem daha çok küçüğüz ama insan 2.gebelikte çok merak ediyor. Bütün hurafeleri denedim erkek bebek diyor..özgeliz var doğum tarihini ve son adetini söylüyorsun biliyormuş ona sordum erkek dedi kan yenileme baktım erkek bıçak makas baktılar erkek çıktı yerleşme kanaması yaşayanlar erkek bebek oluyormuş 😀onu da yaşadım herşey erkek bebek gösteriyor bakalım bu hurafeler doğrumu😀😀
kubos_ ozgeoner bende de tüm hurafeler erkek çıkmıştı çin takvimi makas bıçak yüzük bilmem ne hepsi erkek çıkmıştı yerleşme kanamam da olmuştu. Gerçekten de erkekmiş şimdi 31 haftalığız 😂😂
Havin49_ ozgeoner ben oğlumda hiç yaşamdım kanama hamileyim 15+5 yine erke yine kanama olmadı ilk defa erkek te kanama olur diye bişey duydum
Deryacc00 ozgeoner bende herşey karın şeklime kadar hepsi erkekdi kanama da oldu ama sonuç kıza benzetti doktpr 😍beni gören herkes erkek diyordu
SuEr_Tu1512 ozgeoner Bana da tam tersi bütün aklınıza gelen hurafelerrr, bahsettiğiniz cinsiyet bakanlar, tarihten ultrason fotosundan anlayanlar herşeyyy kızı gösteriyordu ama oğlum olcak. Böyle şeyler biraz da şans işi, o yüzden ben asla inanmıyorum yaa☺️
Elisaayy1- Benimde ilk kızımda yerleşme kanamam oldu. 2. 3. De olmadı ilk kızımda hep rüyalarım kızı işaret ediyordu yüzük falı Çin takvimi vs hepsi kıza işaretti aşırı bulantı da aynı şekilde. 2. Kızımda da bulantılar şiddetliydi yüzük falı kız Çin takvimi erkekti ama kızım oldu. 3. Gebeliğim hep rüyalarım erkek bebek bulantım çok az oldu kızlarda gibi değil çok hafif atlattım yüzük falı erkek Çin takvimi erkek çoğu kişi de 10. Hafta ultrasonuna kadar hep erkek dediler sonra ki haftalar kız dediler.. hissiyat olarak erkek gibi hissediyorum ama istediğim için de olabilir emin değilim. Ama 18 haftada yüksek oran verip kız dedi doktorum detaylı da da aynı çıkarsa kendimi alıştıracağım sanki değişecek gibi geliyor bilemiyorum içimde öyle his var herşey kızlardan farklı olunca. Rabbim hayırlısını nasip eylesin inşallah ama belli olmuyor yani hurafeler tutacak diye bir kaide yok
rahimeiscann ozgeoner hurafeler bazen tutuyor kızımda Çin takvimi kız idi doğru çıktı karnım yuvarlaktı şimdekş hamşlikte Çin takvimi erkek erkek bebek sivri karnım lekelenme yerleşme kanama gördüm dirke hekres erkek vs dedi yani şans işde 4 gebeliğim doğru ilkler ikizdi farklı yaşadım biri oğlan biri kızdı 😂🙈ama inandım hep Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin evlatlarımızı