benimsin21 [silindi] Bizim evde buluştuk. Yani babamın evinde. Kardeşimin arkadaşı olarak tanıttık 1 gün bizde kaldı gece buluştuk (köy yeri bide doğu insanlarının baskısı) gizli buluştuk onda da annem fark etti tabi😁 sonra isteme 2022 7 Kasım’da buluştuk 2023 16 Mayıs nişan😁
[silindi] İlk ben diyim Akşamdı dedemin evinden çıktım yolun orda ayak üstü ilk buluşmamiz 😂😂 çok uzak bir tarihte değil sene 2022 😂😂😂(akşam dediğim saat 6 buçuk falandı?)
Lexias Sınıf lisede aynı sınıfta sevgili olduk.. 😇 ilk buluşma yeri sınıf oldu doğal haliyle 8 sene sevgili kaldık ve geçen sene evlendik şimdi oğlumuz olcak 😭 çok duygusalım
Senaaksac [silindi] 5 sene üzerine ilk defa yüz yüze geldik orda da manastırı tadilattaydı geri döndük 😂😂
[silindi] benimsin21 bizde doğuluyuzz nasıl eve soktunuz baba gördü mü 😅 kardeşin erkek miydi biliyor muydu 😂😂😂
benimsin21 [silindi] Babam gördü tabi misafir olarak geldi bize erkek kardeşimle ben tanstrdm arkadaş yaptm onları annemle baya samimi olmuşlardı görüntülü fln konsyrdu😂 o sayede misafir etmek zor olmadı ama çoğu kişi biliyordu benm için geldiğini aksiyon dolu geçti o gün😂
[silindi] [silindi] sizin yer bizimkine göre çok iyi hem akşamdı hem ayaküstü geldim gördüm voldu dfjfjfir😅