Zezo 34+4 teyiz ama hala kafamızda belirgin bir isim yok maalesef. Hiçbir isme “hah işte bu” diyemiyoruz. Bence burda farklı fikirler çıkar. Sizin de yardımınızla kızçeler😍
Sarees Zezo of aynı ben ya … 1000 tane isim değişikliği yaptık burda anketler de açtım daha sormaya da yüzüm kalmadı 🤣🤣🤣
Zezo Sarees ben de öyle başından beri bir isme içim ısınıyor sonra yok yaa vazgeçtim diyorum nereye kadar böyle gidecek bakalım 😅 Artık kızıma ismiyle seslenmek istiyorum 🥲
Sarees Zezo benimkide kız , ve 30. Haftadayım 30 haftadadır beceremediğimi kalan son 8 haftada becerebilecek miyim çok merak ediyorum ama sıkıldım artık umarım son olur 🤣🤣
Serfiraz Zezo kızsa “inci sema” düşünürseniz hastane çıkışı magnetler falan yaptırmıştım. Hediye edebilirim. İsim değişikliği yaptık kullanmayacagim.
Havin49_ Zezo bizimde öyleydi 30. Haftada karar verdik Yusuf kayra koyduk hamileyim yine erkek ikiz bu sefer yaman yağız istiyorum eşim istemiyor buğra Burak koyabilirm
Leilani Zezo İldem, Ayperi, Ahuzar, Efil, Bige, Ferah, Gökçen, Hisar, Lâl, Biricik, Balın. Şuan aklıma gelenler 🙆🏻♀️ umarım bulursunuz içinize sinen bir isim
Hamdiyevural Zezo benim kızlar Azra nisa ve Sema çok güzel isimler yeni isimler pek hoşuma gitmedi bunlarda bilinen ama az olan isimler sağlıkla gelsin
Hilaltekin67 İsim konusunda gerçekten zor ama şunları önerebilirim 🫠 Gökçe, ilay, aybüke, ipek, Aylin, Sare, Buğlem