Nurrrrr ✨ Yaa kızlar şimdi sizlerle birşey paylaşmak istiyorum özellikle hamilelikte ciltleriniz kuruyor sivilceleniyor yağlanıyor bunun farkındayız hepimiz yani şöyle demem o ki ben güzellik uzmanı değilim cilt doktoruda değilim yani öyle bir sertifikamda yok sadece gerçekten uygulamak isteyen olursa diye yazıyorum , evet bir cok ilaç sizlere yan etki yapıyor yada hamilesin diye kullanmıyorsunuzdur. Fakat benim evimde kendimce uyguladığım şeyler var cok memnunum belki cildiniz hassas olabilir önce uygulağım karışımı cildinizin ufak bir yerine sürüp 20 dk bekletip test edin böylelikle yan etkisi yoksa rahatlıkla kullanın😘 ✨ En başta kaynar suyu derin bir kabın icine koyup cok yanmayacak şekilede havluyu etrafı örtecek şekilde başınızın üstüne atın ve gözeneklerinizi acın. ✨ Öncelikle yüzümüz icin benim kullandığım normal bakkalarda satılan kuru maya ( İnstant ) * 1 çay kaşığı kuru maya * 2 çay kaşığı su veya süt - 1 çay kaşığı kuru maya yeterli olacaktı bu karışımı çay kaşığı ile iyice macun haline gelene kadar karıştırın tabi şöyle söyliyim fazla sıvı olmasın damlayabilir fazlada kuru olmasın cildiniz tahriş olabilir neyse sürdükten sonra 20 dk bekletin ve yıkayın anında yüzünüzün parladığını göreceksiniz be dua edeceksiniz 🙈 ✨ Gelelim Ellerimize ben ellerime evde manikur uyguluyorum yine suyu kaynatıp derin bir kabın icine koyup 1 adet limon sıkıp limonlarıda küçük parçalara bölüp icine atıyorum ve ellerimiz yanmayacak şekilde içinde bekletiyorum yarımsaat falan isterseniz uzun bir süre bekletebilirsiniz Tabi suya koymadan önce tırnaklarımızı bir güzel kesip törpüleyelim sonra suya daldırıp bekletip cıkaralım tırnak etlerimizi keselim tırnaklarımızın köşelerindeki şeytan tırnaklarınıda ufak ufak alın daha güzel duracaktır daha sonra tırnak iticiyle etlerimizi itelim tırnak üstlerindeki deri şeklindeki tabakayıda kazıyıp iyice cilalayalım daha sonra ellerimizi iyice yıkayıp yarım fincan sıvıyağın icine 1 çay kaşığı kaya tuzu ekleyelim ama baya iri olanından iyice karıştırıp bunu sabah akşam ellerimize sürelim fakat tuzlar erimeyecektir o şekilde ellerinizde 15 dk kadar bekletelim daha sonra yıkayın elleriniz pamuk gibi olacaktır aynı şekilde ayaklarınızada uygulayabilirsiniz fakat bu işlemide tuz cildinizi tahriş edebilir onun icinde ufak bir test edin ellerinizin ufak bir yerine sürrüp 20 dk bekletin ve sonucu görün kusura bakmayın uzun oldu ama samimi bir aile ortamı gördüğüm icin sizlerle paylaşmak istedim umarım birazcık faydam olur ❤️❤️
Busra_bugraaa Nurrrrr uuu çok uzun olmuş ellerden sonrasını okuyamadım nefesim kesildi ama tavsiyen için teşekkür ederim tatlım bu maya ve sütü bende duymuştum yapanlar gerçekten çok memnun inşallah bende denerim bir gün
Zeytinusss Nurrrrr çok teşekkürler ❤ ilk müsait zaman da deneyecegim inşallah.. ınstagram adresiniz var mı acaba? Takiplessek sürekli böyle şeyler yaparsanız seve seve takip ederim hahaha ☺☺ bayağı cekiyorum da yuzumdeki sivilce leke vs.
Nurrrrr Busra_bugraaa İnsallah canım bir kaç tane daha vardı uzun olduğu icin ara ara yorumlarda yazacağım insallah 😘
Nurrrrr Arminannesi Bakımlı olmak çok güzel bişey özellikle sıktığımız parfümler bile dışarıdan farkedildiğinde ne kadar bakımlı güzel kokan bir kadın hissi yaratıyor bence 😌
Nurrrrr Zeytinusss Ayy bitanem instagram kullanmıyorum snap var istiyorsan ordan konuşalım belki benimde konuşabileceğim birileri hatta yeni birileri olur 🙈
MerveAvc Nurrrrr benim ellerim aşırı kuruyo ufak ufak çatlama derecesinde bu limon tuz karışımı yakar elimi ya😄
Nurrrrr MerveAvc sizde limon sürmezsiniz zeytinyağını hafif el kremi ile karıştırıp sürebilirsininz 👍🏻
Hnfvndk Nurrrrr maya tarıfı için yazıyorum canm ben onu hep yapıyofum hamıle kalmadan once su yerıne lımon kullanırsan daha etkılı olur lımon cılde ıyı gelır bılıyorum.ben hep maya+lımonla yapıyorum 🤗
Nurrrrr Hnfvndk Tabiki canım biliyorum fakst cildi kuru olanlar için dedim üstelik limonun cildi kurutma özelliği var 👍🏻