yurdgul Kızlar Maraş’ta yaşayanlar detaylı ultrasonu nerde yaptırdınız. Perinotolog varmı Maraş’ta. Ben 21 hafta için Megaparka randevu aldım ama radyoloji doktoru bakıyormuş. Yaptırıp memnun olan var mı ?
_ggmmzz yurdgul merhaba maraşta peritonoloji bölümü, sadece kadın doğum hastanesinde varmış bilginiz olsun
Mbozkurt yurdgul ksu de özel yaptırdım aynı gün yaptırdım 2 gün sonraya atmışlardı doktordan rica ettim sağolsun öğle arasında baktı 680 tl mi ne tuttu normalde 2 ay sonraya atıyorlar mış radyoloji bölümü bakıyor
uzunlar yurdgul merhaba, detaylı ultrason yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız nerde ve ne kadara yaptırdınız bilgilendirebilir misiniz
yurdgul uzunlar randevum haftaya Salı günü daha gitmedim. Megaparkta 1000-1500 tl diye biliyorum. Radyoloji doktoru yapıyormuş.
Gamzeahmet123 uzunlar merhaba ksü tıpta yapılıyor isterseniz önceden randevu alabilirsiniz ama biraz geç veriliyormuş randevu ama ayriyetten özel bölümü de var benim doktorum kemal hansu o hastane’de ben randevu almadan özel bölümüne gittim 900 tl verdim
Gamzeahmet123 yurdgul geçen yıl bir arkadaşım 2,500 TL’ye yaptırmıştı o hastane’de şuan kampanyalı sanırım çünkü bizde eğer Tıp’ta randevu bulamasaydık özel bölümü olduğunu bilmiyorduk doktorum söylemişti bana özelde 4,5 bin arası demişlerdi
yurdgul Gamzeahmet123 galiba adı değişti diye sanırım. Doktorumda 1500 civarı dedi. Gidince öğrenecem bende.
Beyzanurq yurdgul normal kadın doğum doktorundan perinatoloji bölümü için yeşil alan açmasını isteyip o şekilde Devlet hastanesine randevu alınıyormuş bende o şekilde yapicam mhrs den bakarsanız perinatoloji bölümü var ama alan açılması gerek önce
yurdgul Beyzanurq devlet hastanesinde sıra geç geliyor zor bulunuyor. Ondan direk özelde yaptırmak istedim. 22. Haftaya yakınım artık.
gamzeeflin yurdgul ben kızımda yaptırmıştım ama yani yaptırmasam da olurmuş sonradan ogrendım zorunlu bısey değil demişti doktorum ama ılk çocuğum olduğu ıcın yaptırmak ıstemıstım
Mbozkurt yurdgul evet siyah beyazdı sol tarafımda bir ağrıda vardı oradada intihap ve ödem izledi doktor herşeye gayet refahlı baktı bayandı doktor çok naifti