begumm01 Evet cinsiyetimiz kızzz 🥰🥰 @Gamzeee__ @melektryk @Ayfersalih28 @staRmama @valeriaa_ @Ebru_ebru
maco61 begumm01 Bunlar banada baksa rica etsem☺️ Seninkinide Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
begumm01 PapatiA Bebeği 12+5 de kıza benzetti doktorum ama bacak arasını görmemişti duruşundan benzetti. Şuan 16+5 ken gördü bacak arasını net kız dedi doktorum ama bebeğim 2 gün önden gidiyor 🌸
Ayfersalih28 begumm01 maşallah subhanallah, hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına al inşallah 🤲🏻🤲🏻😍😍⚘️⚘️
seher_3590 Ayfersalih28 Yaa tam tersi bacak arasinda çıkıntı var diyor herkes fark ettiniz mi acaba 🫠🥰öğrenince yazicam teşekkür ederim
Ayfersalih28 seher_3590 tekrar bakayım Kordon degilse o kısim çıkıntı yok gibi Ben kız hissettim Rabbım gönlündekini nasip etsin
seher_3590 Ayfersalih28 amin canım sagolasin çoğu kişi erkek dedi Elamomy özellikle o yüzden çok merak ediyorum bakalım hayırlısı olsun teşekkür ederim🫠🥰
ozlembasakz Ayfersalih28 çoğu kişi kız dedi sizi @Annekuzusu123 @Elamomy hep doğru bildiğinizi yazmışlardı o yüzden sizden KIZ cevap aldım benden kız hissediyorum sağlıkla gelsin inşallah hanımlar 😍
Ayfersalih28 ozlembasakz amin inşallah Rabbım gönlündekini nasip eylesin Evin neşe mutluluk saglik huzurlu olsun Sağlıcakla ilerlesin Sağlıcakla kucağına al inşallah Doktordan güzel haberler al inşallah canım ⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ayfersalih28 seher_3590 hafi hayırlısı olsun belki de onun dediği gibi erkek 😍😍😍 hangisini istiyorsan rabbim onu eylesin sağlıcakla 🩵💓🩵💓🩵💓