Selam güzel anneler. Herkesi rabbim evladına sağ salim sağlıkla kavuştursun. Bugğn tam 5 günlük olduk oğlumla. Öncelikle devlet hast. takipliydim. Gebelik şekerim va tansiyon yüksekliği şiksyetlerim vardı. 37. Haftaya kadar devlet hastanesine gittim. Bu arada bebek 4 kg ysklaşmıştı. Benimbi önceki doğumum normaldi ve pek güzel geçmemişti. Suni sancıyla 15 saatte zorlu bi doğum olmuştu. Kesi ve dikişim fazlsydı. Bu da 4 kg yaklaşınca açıkcası normal doğum fazlasıyla güç olacaktı. Devlette bi kaç dr danıştım kimi suni sancıyla hemen doğumu başlatmayı uygun gördü kimisi zamanında doğması gerektiğini söyledi. Zaten benimde artık nefes darlığı uykusuzluk hat safhadaydı. Bide bilinmezlik yormuştu. Özele gittim doktor bana bebeğin zaten 4 kg olduğu için normal doğummolsa bile ya bebeğin omzu takılır ve sende kesi ve dikiş çok olur demesiyle sezaryen doğuma karar almıştık. Bana iki hafta sonraya gün verdi 39 haftalıkken alalım dedi.
Ve biz 38+5 ken muayeneye gittimde suyun çok azaldığını aynı gün ameliyata alınmam gerektiğini söyledi. Akşam üstü 16:15 gibi ameliyathaneye indik. Belimdrn iğne yapıldı çok acımadı. Ayaklarım ısınıyo gibi oldu ve hissizleştim. Sonra sonda takıldı. 16:30 gibi hemşire kontrol etti his var mı diye hayır dryince 5 dk oğlumu gördüm. Ama acı falan hissetmedim. Sadece çekiştirme hissi vardı. Sonra bebeğimi aldılar giyinmeye. Ve benim midem bulandı. Öyle deyince de kusabilirsin dediler. Uyumuşum o anda tansiyonum düşmüş beni uyutmuşlar. Kendime geldiğimde ilk işim yürğmek oldu. Bi gece kaldım ama her kendimi iyi hissettiğimdr yürüdüm. Zaten ağrı kesici yapıyolar ağrım var deyince. İkigün ağrım oldu yalan yok bugün 5. Günüm kendimi zorlamadan yemekte yapıyorum . Rabbim heskese kolaylıklar versin 🥰