Gamzeee__ bus93 max 7-8 haftalık var yok seçemedim biraz buyusun öyle bakayım suan secmekte zorlandım
tgcmom @Elamomy ve @Gamzeee__ bildinizzzz teşekkürlerrr tahminleriniz için bazıları halen klitoris çıkıntısı olabilir diyor oyle mi sizce doktorum erkek dedi o gorunende pipi dedi 🥰😘
Gamzeee__ Bebegimgeliyor10 canım merhaba muhtemelen gözümden kaçmıştır yoksa dönüş yapıyorum Ben erkek bebeğe benzettim kese yapisini Erkek bebek 💙
Bebegimgeliyor10 Gamzeee__ 16 Ekim’de 14 haftalık olacak özele gidiyorum söyler diye düşünüyorum 🥰 hemen donucem canım🤩💗coook teşekkür ederim vakit ayirdigin için 💗
Bebegimgeliyor10 Gamzeee__ canım erkek demistin ama doktorum %90 kız dedi ikinci prensesim yolda nasipse 😍💗😍💗🥰13+4 deyim ultrasona göre 😍yeni resim yükledim profilimde değişmez demi ya değişmesin🤣🤣🤣🥰😍🥰
elosssssss Admsarzu maşallah 🧿 bu arada nerede cekindiniz ultrasyonu cok net belli benim ultrason fotografları hep bulanık oluyor
Gamzeee__ ruzgar21 merhaba canım profiline baktım net belli değil emin olamadığım için bisi diyemem çok küçük