mrvt94 Kizlar 22;4 haftaligim iki üç gündür çatı agrisi ve acısı yasiyorum şiddetli değil ama var yine ikinci hamileligim sizde de oluyo mu böyle
2812 mrvt94 o ağrı şöyle bir ağrı mı sanki vajinanın alt kısmını sıkmışlar uzun süre bırakmışlar ya da kemik ağrısı gibi şu bikini bölgesi sağlı sollu taraflar bazen yatakta dönerken bazen ayağı kalkarken ben de 22 haftalığım epeydir var bende
Eyllullu 2812 mrvt94 bana da oluyor bu haftalardan beri, prolaktinden dolayi eklemler arası bağlar filan gevşiyormuş, ben çatı genişliyor doğuma hazırlıyor kendini diye düşünüyorum, bebek ağırlaştıkça da arttı bende paytak paytak yürüyorum o agridan dolayi 🥺
2812 mrvt94 o bende 17 haftadan beri var yani biraz hafifliyor sonra geçiyor o çatı ağrısı mı oluyor bilmiyorum
Eyllullu 2812 ben 34 hafta oldum iste artti bu hafta özellikle ama riskli bir durum yok nst filan da bakıyorlar
2812 Eyllullu ay bilmiyorum ya epeydir yaşıyorum bunu doktorum rahim ile ilgisi yok diyor hatta fıtık bile olabilir demişti ama bence değil ya