pembelotus zeyyy_ banada öyle dediler 14 gün bekle sonra korunma dediler bazıları regli tarihi net belli olsun diye bir regli dönemi bekle diyorlar
zeyyy_ @pembelotus inşallah çünkü insan kendini toparlayamıyor güzel şeyler düşünmek bile umut oluyor 🙏🏻🥰
pembelotus zeyyy_ evet aklıma geldikçe üzülüyorum hala istemsiz o yüzden kendimi yeni bebek fikrine odaklamaya çalışıyorum daha az üzülmek için
Zs3450 orkde bence bana kalırsa adet gününü bekle ama insan heyecan yapıyor işte kimisi geç dollenme oluyor adet günü bile çıkmaya biliyor kanda nasip inşallah olur canım 🌸
zeyyy_ @pembelotus aynı şekilde ben de inşallah sağlıkla hamile olduğumuzu paylaşalım sizin kaç gün oldu
zeyyy_ @pembelotus aaa sizin regl bile olmuş benim henüz daha kürtaj olalı 10 gün oldu inşallah hamilelik haberinizi alırız 🙏🏻
zeyyy_ @pembelotus 2 hafta var aramızda sizin reglinize çok az kalmış şuna korunuyor musunuz yoksa test için bekliyormusunuz 🥰🙏🏻
tirinitii mardine474 ay ben de temmuzda kürtaj oldum 2.reglimdeyim şu an hiçbişeye ne hevesim ne gücüm yok gibi hissediyorum
mardine474 tirinitii zaman gecıyor hersey hayırlı saglıkla olur ınsallah biz plan yapamayız vücudumuz bıze ne zaman hazır oldugunu kendı karar verecek biz sadece vücudumuza stres yüklüyoruz emın ol kafasına bişey takmayana biley olmuyor