Muazzez5050 Aylinn06 var gibi gözünüz aydın inşallah test verin bence ne belirtimiz vardı Kabızlık vs var mı
orkde Aylinn06 ay bende öyleyım felaket şekilde 2 kadar uyuyorum gündüz gün içşnde yıne uykusuz bişi yedıkten sonra miğdem bulanıyır bat 4 ekım test negatif cıktı
ikizannesiiiiiiii tlmm evet silik benimde 30u bu şekilde çıktı sonucum kan değerimde 100 çıktı canım hayırlı olsun
Vildan17 Benimde 3. Aşılama yapıldı adetim 3 gün geçti dün test yaptım silik çıktı biraz daha bekleyeceğim bakalım
ikizannesiiiiiiii Aylinn06 ben yapımcı pozitif ihtimaline karşı kaset testte almıştım başka marka testin varsa dene
Aylinn06 ikizannesiiiiiiii bir kaç gün sonra tekrar deneyeceğim canım inşallah yanıltmaz testler beni
Vildan17 Ben ağrısı kasık ağrısı çok var özellikle sol kasığıma çok ağrı giriyor aşılama yaptıralı 15 gün olsun tekrardan kontrol edicem
Aylinn06 orkde evet 2 gündür inanılmaz bir uyku hali yaşıyorum canım hiç böyle olmamıştım enerjim sıfıra düştü yani elim kolum kalkmıyor birde bazen sağ bazen sol göğsüm ağrıyor
orkde Dua edin tutsun arkadaşlar ekimde aynı gün ikimizin doğum gunu en guzel hedıyeyı vermek istiyorum eşime
sedefhamile orkde inşallah tutar canım bu ay isteyen tüm anne adayları güzel mutlu haberi alsın bende anne olmak istiyorum
Zs3450 orkde bat 9 Ekim henüz çok erken yumurtlama günlerini değerlendirdik bakalım bu ay umut olsun hepimize 🦋