mgokk33 ruhefza1207 kusura bakmazsanız kaçıncı haftada kaybettiniz. Benin biri kimyasal olunca onu düşükten saymıyorlar
mgokk33 meryys 2-3 gün oynamalar oluyormuş o sorun değil demişti doktorum. Benim tiroid sınırda 2.67 ilaç içiyorum 25 mglık
ruhefza1207 mgokk33 benimde tiroit problemim var düzenli ilaç kullanıyorum düzenli takip ettirin yemeniz yememeniz gerekenlere de dikkat ederseniz beslenmeyle desteklerseniz daha iyi olur önemli olan ilacı düzenli kullanmak
k86 Benim de öncesinde 2 kaybım var maalesef.. 2. Gebeliğimde kan sulandırıcı hap ve 4000 lik iğne kullanmama rağmen gene kayıp olmuştu. Bu sefer hematololi doktorumu değiştirdim. Keseyi gördükten sonra 4000′lik iğneye başlamıştım ama şimdi 2 haftadır falan 6.000′liğe geçirdi. Doktor ne derse onu yapıyorum bakalım hayırlısı diyorum. En korktuğum haftalarıma girdim dua edin nolur sağlıkla ilerlesin sürecimiz..
mgokk33 k86 amin umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende iğne kullansam rahatlıcam sanki ama doktorlarda gerek yok diyor
ruhefza1207 k86 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah pıhtılaşmanız yüksek mi o yüzden mi yeterli olmamış
bsrm k86 inşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız. Benimde 2 kalp durması oldu 8 haftalarda şuan pozitif görünce direk igneye başladım bu sefer sorunsuz ilerlemek istiyorum inşallah olur
k86 mgokk33 amin çok sağolun, doktorunuzu dinleyin ama sadece kadın doğdum değil hematoloji kontrolü de olmalı bence
k86 ruhefza1207 bilmiyorum ki, bende bir gen heterozigot bir gen homozigot çıkmıştı. Protrombin olan homozigottu o yüzden bu yeni doktorum 6000 önerdi, belki doz yeterli gelmemiştir diye. İşte bakalım bir de bunu deniyoruz, hayırlısı olsun inş🙏🏼
atesvesu meryys heterezigot ne oluyor bu ne demek bir kere rüyamda gördüm böyle bir şeyi okuyunca aklıma geldi
meryys atesvesu 2 genimiz var. Biri anneden biri babadan geliyor. Genlerden birinde bozukluk varsa heterozigot yani taşıyıcı, 2 gende bozuksa homozigot oluyor yani baskın. Homozigot direkt hasta dediğim gibi ama heterozigotta tam hasta değil çünkü diğer gen işlevini yerine getiriyor.
cicekanne8 mgokk33 canım ben ilk hamileliğimde 28 haftalık bebeğimi kaybetmiştim ani burun kanamam başlamıştı biraz pıhtılaşma durumum varmış tabii onu da bilmiyordum ilk bebek olduğu için daha sonra doktorum teşhisi koydu ikinci hamileliğimde kayıptan sonra doğuma kadar full iğne artık coraspin hap kullandım kızım var şimdi Çok şükür Rabbime şimdi yeniden hamileyim İlk haftalarda benim de yine burun kanamam oldu doktorum 3 gün oksapar iğneye ara verdirdi bir haftada coraspinara vermiştik şimdi yeniden devam ediyorum doktorun ne diyorsa bence onu dinle
k86 bsrm benim de aynı kalp durması, biri 8. Diğeri 9. Haftada olmuş. Hiç belirti vermediği için de insanı çok tedirgin eden bir durum. Ben de en kritik haftalarıma girdim. Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım bu sefer 🥹🙏🏼🙏🏼
bsrm k86 amin inşallah Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin benimde öyle artık ruyalarima giriyor