atesvesu 9+4 haftalık hamileyim bebek bezi ıslak mendil alsam erken mi sizde Nisan ayında doğum o zamana kadar da habire zam geliyor kızlar ne dersiniz akıl verin ☺️
cdss atesvesu valla indirimdeyken alın derim ben o haftalarda pek bir şey alma taraftarı değildim ama düşününce en mantıklısı zamlanmadan almak , ya da Kasım aralık fırsatlarını bekleyin çok indirim oluyor , ebebekte zaten hep indirim oluyor
Deletedmom_297 atesvesu biraz erken gibi kasımda indirim var ozaman bakabilirsiniz birde bez stoğu yapmak bana doğru gelmiyor belki aldığınız bez bebeğe uygun olmayacak pişik vs bazı bebekler hassas
mucizem__ atesvesu ben 7 aylık olduktan sonra başladım stok yapmaya da alışverişe de Kasım Aralık indirimini bekleyin henüz çok erken mesela 2 paket 1 numara aldım bilemedim sadece 1 paket kullandı hatta bitmedi bile sonra 3 paket 2 kullandım sonrası uzunca süre 3 kullandım yani bebeğinde kilosuna bağlı bez stoğu yapacaksanz 2den başlayın ıslak mendil her eve lazım bol bol alın ben 12 li 4 kutu almıştm uzunca bir süre kullandım
Havin49_ atesvesu Kasım indirimini bekle cnm eğer marka almayı düşünüyorsan ben oğlumda 4 ay molfix kullandım 4 aydan beri oğlum 14 aylık bim bezi kullanıyorum yine hamileyim boşuna molfix para haramıycam bim bezi alıcam çok memnunum
atesvesu cdss bende erkenden alma taraftarı değilim ama işte dediğiniz gibi zamlanmadan almak Kasım ayını bekliyim o zaman alırım kıyafet için zaten erken benim kastım şuan bebek bezi ve ıslak mendil
atesvesu Deletedmom_297 yok stok olarak değil 1 numaradan 2 paket alırım yenidoğan düşünüyorum sadece ıslak mendil stogum öncelik olur çünkü devamlı kullanacağım birşey o zaman Kasım ayını bekliyim indirim olursa bebek bezlerinde alırım teşekkür ederim ☺️
Deletedmom_297 atesvesu aynen islak mendil alınabilir hatta büyük olan alışverişlerinizi araba anakucağj vs kasımda alabilirsiniz benimdd doğum martta bende kasımı bekliyorum
atesvesu mucizem__ ben sadece bebek bezini 1 paket 1 numara 2 paket te 2 numara almak istiyorum bezi stoklamak doğru değil zaten bebek kilo aldıkça bez numarası büyüyor olmuyor küçük geliyor
Havin49_ atesvesu valla bence temiz bana göre kokusu da yok yani kaka illa kokar ama çiş kokusu fln insan almıyor bence
mucizem__ atesvesu aslında bez stoklamak iyi bir şey en çok zam onlara geliyo sen bol bol 3 al 4 al şimdi 2. Gebeliğim 6 aylık olcam indirim bekliyorum yine stok yapcam
atesvesu mucizem__ benim de üçüncü gebeliğim diğerlerinde doğuma yakın almıştım marketten ama şimdi indirimleri görünce almak istedim
demirrleydi_ atesvesu bebek bezi almadım ama her ıslak mendilleri indirimde gördüğümde bol bol aldım her bebek bezi uygun olmayabiliyor çünkü pişik oluyo