nzehra 19 haftalığım dün farkettim ne zamandır var bilmiyorum minik et beni gibi normal doğum yapmak istiyordum şimdi çok moralim bozuldu üzüldüm büyük ihtimalle yapmazlar sezeryan olur bide korkuyorum kanser falan olur muyum çok canım sıkıldı çok
aysegul3409 nzehra öncelikle kötü şeyleri getirmeyin hemen aklınıza hekiminize danışın. Ayrıca bu olay normal doğumu neden etkilesin
brnaksyince nzehra siğil ise evet normal doğum yapılmıyor maalesef bebeğe geçme ihtimali çok yüksek. Siğil ise kanatmamak gerekiyor yoksa daha da çoğalır.
gamzeli04_ nzehra bende de. Var ya kadın doğum doktoru jinekoloji görsün dedi pazartesi randevum var of bakalım 🥺🥺
nurnnur yeni farkettiyseniz yeni çıkmış olabilir arada bende de çıkıp kayboluyor acısız bisey kanser falan düşünmeyin öyle
nurnnur nzehra hayir normal doğum yaptim siğil geçen bisey hatta elimde vardi hamilikte kocaman olmuştu doğum yaptim bir hafta sonra yok oldu
nurnnur nzehra evet benimde genital bölgemde oluyor bazen acisiz et beni gibi birsey 1 hafta sonra kendiliginden gidiyor normal doğuma engel bisey değil
nzehra nurnnur doktora gitmediniz mi göstermediniz mi et beni siğil kendiliğinden kaybolmaz belki sizin sivilce falandır
esiladuhan nzehra bende de hamileyken çıkmıştı çoğaldı sonrada doğuma yakın zamanda hepsi kendiliğinden kayboldu ve kaybolacaklarini doktorum söylemişti olabiliyor yani
nzehra aysegul3409 ya öyle duydum normal doğumda siğil yutabiliyormuş bebek yutak kanseri riski falan yazıyordu o yüzden sezeryan olunması gibi okudum doktora gidicem Salı günü
nzehra gamzeli04_ bana doktor smear hpv testi yaptır dedi ama doğumdan sonra şuan bişey yapamayız yaktırırsın doğumdan sonra da dedi sizin de öyle olur muhtemelen kaç tane var sizde
Sevdackmz gamzeli04_ merhaba bende de var sizin süreç nasıl ilerliyor çok korkuyorum bende daha doktora söylemedim