Dinara spinal sezeryan oldum inatla norml Doğum istiyordum çünkü hep bi algı oluşmuş normal daha iyidir diye evet tamam buna bişey diyemem ama sonrasında da norml Doğumun verdiği sıkıntılar oluyor yaş ilerledikçe
Kendi doğumuma gelirsek Doğumdan sonra 4:15 gibi odama çıktım ve tam gece 12 de tamamen ayaklarımın uyuşukluğu geçmişti ilk ayağa kalkarken zorlandım yardım ettiler ama sonra kendim yürüdüm sabah tamamen ayaklanmıştım ki doktorum bile şaşırdı 2 gün kaldık 2. Gün eve gittiğimde gayet etrafı bile toparlıyordum evet otururken yatarken kalkarken hissettiriyor kendini anlık 3. Haftamda tamamen iyileştim şuan 1 ay olacak ve gayet iyiyim ben aylarca sürer sandım ama daha eve gelir gelemez Gayette yavaş yavaşta olsa işlerimi yapıyordum ayrıca sütüm hemen geldi ve normal yapan arkadaşlarım asla oturaöadık diyorlardı emzirmek için hep yan oturmuşlar ama sezeryanda öyle bişey yok otur ve rahat rahat emzir.. ayrıca hayırlısı hangisi ise o olsun bazen planladığın gibi gitmiyor sonuna kadar normaldi son dk sezeryana dönmüş biriyim ben