elfgkce- Sizinde bir gün hareketli bir gün durgun oluyor mı ya bekliyorum normal de sola yatınca hareket ederdi ama dün iş yaptım yoruldum bu gün sesi çok durgın ondan kaynaklı olabilir mi
Papatyaaam1 elfgkce- ilerleyen dönemlerde dursun artık bıle dıyesın gelıyor ama hareketlı olması da çok hoşuna gıdıyor ben suan oyleyım uyurken bazen dıyorum ki dur kızım biraz uyuyım o derece hareketlı onceden çıkolata yıyınce böyle çok ederdı sımdı yemesem de öyle
minikari elfgkce- 27 haftalık oldum hala hareketleri tam düzenli değil özellikle benim yorulduğum gün sanki o da yoruluyormuş gibi hiç hissetmiyordum hareketetmiyoedu etse bile ufak ufak
erikarpuz elfgkce- evet bazen de huyu oluyor gerçekten sakin bebekler anne karnında çok hareket etmiyor ya da yeri daraldıkça hareket edemiyor bu hareket işleri çok değişik
sevvalklc Haftadan sonra bebeğin hareketleri düzene girermiş şuan bir gün hissedip bir gün hissetmemeniz gayet normal bende de öyle olmuştu şimdi yerinde durmuyor😂
elfgkce- sevvalklc hepde yorulunca iş yapınca hareket etmiyor ertesi gün vicdan azabı çekiyorum bu sefer
2812 erikarpuz sizin rahim şeklinizi hatırlıyorum çok öncelerden maşallah çok güzel haftalara kadar gelmişsiniz benimde hafif üstten basık