erikarpuz dilek032 gördüm bence değişmez demeyin değişebilir sonuçta çok küçük ve %50 ihtimal var Allah gönlünüze göre versin
teacherandmom_ dilek032 Yaa doktora mı gittiniz. Burda nub çok belliymiş sizin. Net kız gibi ama önceki fotoğraftaki çıkıntı da çok netti🤷🏻♀️
dilek032 dilek032 teacherandmom_ kız canım kıza alıştırdım kendimi artık ama hala bir umut bekliyorum haftaya gel tekrar bakalım dedi ama gitmeyeceğim birkaç hafta sonra giderim. Bu saatten sonra nubu değişmez zaten gayet net doktor da nuba göre kız dedi
gulnaars Lütfen kızlar anlayan baka bilirmi? 13 hafta 3 gün kız dediler dün . Düşünüyorum yanılma ola bilirmi? Ben planlama ile gebe kaldım 🥺💔💔 2 kızım vardı 1 erkek istiyordum🥺 anlayan baka bilirmi lütfen
Lavista gulnaars 16.haftayı bekleyin o zaman kesinleşir hatta ayrıntılıya kadar bile kız denilip sonra erkek çıkanı biliyorum. Peki nasıl bir planlama yaptırdınız?
aysegulk07 dilek032 siz hiç sormuş muydunuz instada sayfalara ya da ChatGPT ye falan onlar ne demişti
dilek032 erikarpuz amin canım inşallah tabi Rabbim ne derse o hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah umarım yanılmıştır doktorum
Zeynepefem dilek032 benim nubum kız nubuydu sonradan erkek nubu oldu 😅 bebegim kiz. Tutmuyor bence oyle seyler güvenilir degil yani
dilek032 Zeynepefem nub tutuyor kuzum ya çok küçük bir ihtimal ama 12/13 haftalarda genelde değişmiyor nub yüzde 95 diyorlar. İnşallah benim de değişir diyeceğim ama fotoğrafı koydum bayan net benim. Benim gibi olup da değişen var mı diye arıyorum sadece belli olmaz Rabbim büyük