3melekannesiyim melisapolat1 112yi arayıp durumu anlatıp ordan doktora bağlayıp durum hakkında bilgi verirler hastanye gtmeniz gerekirse de yönlendirirler
asleeyy ylnydgd doğum yapana kadar devam etmişti mide bulantısı kusma hiç biri fayda etmemişti şimdi ikinciye hamileyim çok şükür bu daha iyi 😌
3melekannesiyim melisapolat1 inşallah bsey yoktur bazen olabiliyor bn gdince de bir müdahale yapılmadı sadece muayane etti kan falan baktılar prilam verip gönderdiler ama sizin haftanz Bana göre ilerde yanlış yönlendirme yaomak istemiyorum
asleeyy eylusko karşılıyor bana doktorum yazıyor alıyorum sürekli kızımda da kullandım 3 sene önce yine karşıladı
buserdar0120 asleeyy Gaviscon verdiler bana ama size ne verdiler acaba? Birde hangi sıklıklarla içiyorsunuz
Seda_nur4760 momysss pöpte bana akşam yemekten sonra al 2 tane dedi ben de tam tok değilim ama açta değilim 😀
momysss Seda_nur4760 bence tam uyumadan önce al mideni de sakinleştirir kolay uyursun aç karna dene bi 4. Haftadan beri içiyorum
winnie_the_pooh happyfuture Hemde nasıl 🥱 geceden içiyorum am bazen unutup sabah içiyorum bir iki saat sonra bayılıyorum resmen