eylusko aysegulk07 karşılıyor galiba chatgbt karşılıyor dedi . Ee o zaman ben reçete ile neden ücretli aldimmmmm
ruhefza1207 eylusko karşılıyor ben reçeteli alıyorum hep hatta acilde de yazdırmıştım bittiği için eczane yönlendirmişti
1aleynax Burda önerilere bakma canım doktoruna danışmadan bişey kullanma sakın doktor sana ve bünyene göre ilaç yazacaktır
haticeyoruk Bende prilam dr kullanıyorum akşam 2 tane geçmezse sabah 1 tane daha içebilirsin dedi doktor ama akşam 2 kesiyor beni
whitee00 melisapolat1 Bulantı başladığı ilk zamanlar günde 4 tane prilam içiyordum yine de akşamları yemek yiyemiyordum. Sonra gece 2 prilam, öğleden sonra da 4mg zofer içmeye başladım, o şekilde %80 oranında kesildi. 19.haftadayım hala kullanıyorum
suleferhat momsalis aksamlari 1 tane içiyorum doktorum geçmezse 2 tane icebilirsin demişti ama 1 tane yetti bana
happyfuture Kızlar prilam dr sizde de aşırı uyku yapıyor mu dün başladım 2 tane içtim uyumadan önce bugün tüm gün uyudum
winnie_the_pooh happyfuture Hemde nasıl 🥱 geceden içiyorum am bazen unutup sabah içiyorum bir iki saat sonra bayılıyorum resmen
Anonymous1 melisapolat1 prilam bende işe yaramadı ama prifemyn dr işe yaradı bir de onzyd vermişti aromalı olduğu için daha çok midem bulanmıştı doktorunuza danışarak isteyin