gulnaars Sarpatesinannesi cinsiyet hesablaması alina azeri sayfasi canim siz kimden destek aldınız canım
Sarpatesinannesi gulnaars cinsiyet belirleme melek canım benim aldığım keşke onunla baslasaydin çok var senin gibi başka sayfalardan destek alıp tutmayan ve tekrar melek hanımda başlayan birebir grupta arkadaşlarımız var senin kesin kızmı kaç haftaliksin
gulnaars Sarpatesinannesi ben türkiyeye ücret yapamıyorum o yüzden azeri sayfalarına yaptırdım canım🥺
Pikacu6868 hamilelikgunlugum Geçtiğimiz haftaiçi doktora gittim 18. haftamdayım, doktor kız görüyorum dedi sonra tekrar baktı %98 kız dedi inşallah değişmez :)
23041988 12 haftada kız dedi sevinemedim korkuyorum ya degilirse diye3 oglumvar inşallah degilmez15 haftada tekrar gitcem
ozarikan hamilelikgunlugum erkek 👶 doktor 13. Haftada kemik yapısı erkeğe benziyor demişti 16. Haftada cinsiyeti net söyledi 🌸
Feyhan Kızlar genelde daha mı erken belli oluyor hep 12 hafta yazılmış bende 9 haftalığım çok merak ediyorum kızım olmasını çok istiyorum anlayan varsa ultrason görüntüsü atayım
kartanesi___ Özel hastanede 14+0’da doktor %70-80 kız dedi. 17+1’de devletteki doktor %90 kız dedi. Kendimizi kıza hazırlıyoruz ama yine de detaylıyı bekliyorum ben😂
duygukoltuk Morannesi canım hamileliğimin başından beri ekşi istiyor limon turşu sürekli bunları yiyorum. Tatlı hiç yiyemiyorum. Midemi bulandırıyor. Kesem ilk başta 10. Haftaya kadar yuvarlaktııı sonra şekilsiz girintili çıkıntılı olduu.
Asenak Morannesi ikili tarama 12. Haftada yapıldı. cinsiyette erkek 14+3 te ,kız 15+3 te gösterdi kendini