gencanneadayi41 2 gün önce gebelik testi yaptım days doctor diye bir markaydı %90 doğru sonuç verir diyor ama emin olamadım bir cizgi cok netti bir çizgi hafif silikti sizce hamile miyim?
Suyusevmeyensusamuru gencanneadayi41 o marka çok yalancı pozitif veriyor bence başka marka deneyin yada kan verin geçen ay silik çizgi gördüm 1 gün sonra regl oldum
gencanneadayi41 elifanne10 çok erken olduğunu düşündüm ya beklenen adet tarihimin üstünden sadece 6 gün geçti
Nesli1313 gencanneadayi41 fotoğraf ekleyebilirmisin buraya? Ama dediğine göre silik çizgi var ise hamilesin :)
elifanne10 gencanneadayi41 Adet gününde geçmiş teste dediğiniz gibiyse olumlu ama hic beklemeden gidip baktırın eninde sonunda gidiceksiniz net birşey öğrenmiş olursunuz
PapatiA gencanneadayi41 ben adete 4gün kala öğrendim ,en belirgin sonuç adeti 2gün geçince der doktorlar senın 6gğn geçmiş
elifanne10 gencanneadayi41 Ben test falan yapmadım direk gidip kan verdim zaten 2 hafta geçmişti benimde öyle bekledim
daisymom_99 gencanneadayi41 benmde 6 gün geçmişti kaset test yaptım kırmızı çıktı ama geç döllenme de olmuş olabilir gidip kan ver bence