Şöyle anlatayım size. Benim durumum sizden cok cok farklıydı sadece doktor farkındalığı açısından bilgilendirme yapacagim. Hemsireyim çalıştığım hastanede bir kadin doğuma gidiyordum. Ancak bebegi de merak ettiğim icin yaninda çalıştığım doktor ultrasonla arada bakiyordu. Ve ultrasonla bakan doktorum kadin dogum doktoru olmamasına rağmen bebekte bir anomali oldugunu soyledi. Kendi doktorum ise her sey mükemmel gidiyor vs cok polyannaydı. Aklıma şüphe sokuldu diyip doktor araştırması yapmıştım. Biraz araştırmalar ve gittigim kontroller sonunda gercekten bebegimin anomalisi ortaya çıktı. Fetal dna, cvs yapıldı bu sürede hala kendi doktorum bana bak bunlar temiz bebek iyi vs diyordu. Ancak arkadaşımın önerdiği doktora gittim ve bana direkt bu tarz vakaların mortalite yani anne karnında ölümle sonuçlanır dedi ve bana seni peritonolojiye yonlendirecegim diyip bir doktor tavsiye etti. Hatta hemen bakilabilmem icin doktorun kendisini aradı ordan çıkıp direkt gittim. Orada 1 saat 10dk bana detaylı usg yapıldı ve her sey acik acik soylendi. Maalesef bebegimin yasama ihtimali gercekten yoktu. Ordan çıkıp kendi doktoruma çalıştığım hastaneme geldim. Hala daha bebeğin ciddi bir şeyi olmadığını söyleyen doktorum nedense apar topar bana cerrahi müdahale etmek istedi daha bilgilendirme bile yapmadan önüme kağıtlar konuldu. Asla kabul etmedim esim sorun çıkardı. Sonra 2 saat bekledik bilgilendirme icin. Ve en sonunda kabul ettiler. Cerrahi müdahale olsa bebeğin yasama ihtimali var mi diye sorduğunda esim, hayir yok dediler. Yani sirf para için. Tabi ödediğim bu süreçte tahliller işlemler vs de ek para. Bunu bana yapan kendi çalıştığım hastanem, adını vermek istemiyorum. Ve en son zaten dış doktora gittigim gun bradikardikti yani kalbi olmasi gerekenden cok yavaş atıyordu hareketi de durmuştu. Sonrasi malum, bebegimi kaybettim. Kurtaji kendi hastanemde bile olmadım. Arkadaşımın önererek gittigim dış doktorda oldum. Cok da memnun kaldim. Simdi 2. Gebeligi planlıyorum ve kendisiyle devam ediyorum tüm kontrol süreçlerinde kendisine gittim. Diyeceğim o ki kesinlikle bir doktor size kotu bir sey diyorsa aklınıza bir şüphe girsin ve 3. 4. Doktorlara gidin.