Zehrauzan Arkadaşlar detaylı ultrason yaptırmayı düşünmeyen yada yaptırmayan var mı acaba ve yaptırmazsak ne olur?
AkileUqur Zehrauzan bence yaptır.. çok detaylı geniş bir şekilde bebeğin rahatsızlığı varmı diye bakıyorlar.. pazartesi günü yaptıracağım ben.
mom_to_be Zehrauzan benim de içimden yaptırmak gelmiyor ama yaptırıcam doğum anı için lazım olabilirmiş. biz detaylı ultrasonla doğduk sanki😏😋
Cansualkc Zehrauzan 28+5 yaptrmadim allah buyuk maddi gucum yetmedi cok yuksekti fiyatlar 500 ler 600ler fazla geldi bana
Whiteday Zelnuray benim her muayenede bakiyor ve nerde oldugunu not aliyor doktorum detayliya gerek varmiki ? Kendi doktorunuz gormuyormu ?
mom_to_be Zehrauzan bebekte bir rahatsızlık varsa doğduğu an müdahale ediliyomuş acil durum müdahalesi.kalp karaciğer böbrek artık sorun neyse
Zehrauzan mom_to_be gittiğim hastane yapmıyor özele yaptırmam lazım eşimde istemiyor ne yapıcam bilmiyorum
Zelnuray Zehrauzan normal doğum yapamazsın dedi kanalı kapatabilirse daha sıkıntı dedi olumsuz bişey duyunca odaklanamadım tam dediğine doktorun
Minisimveben Bence cok önemli bişey detaylı ultrason ben yaşadığım ilde olmadığı için il dışına gidicem sen düşün. Üniversite hastanelerinde de oluyor fiyatı özelden daha uygun oluyo devlet olduğu için. Salı günü gidicem inşallah bende
Tuubaaa Zehrauzan bence yaptırmalısınız. Bebeğinizin iç ve dış tüm organ gelişimi incelenecek. Ben yaptırdım böbreklerinde ufak çaplı genişleme olduğunu öğrendim, doktorum tarafından doğuma kadar takibi yapılacak.
Yagmrakyldz Tuubaaa böbreğinde hafif ni genişleme olduğunu bana da söylediler genellikle erkek bebeklerinde görülen bi durummuş ama takibi yapılması gerekiliyormuş
Tuubaaa Zehrauzan o konuda pek bilgim yok ama yapılan müdahaleler elbette vardır. bizim şimdilik herhangi bir müdahele yok sadece her kontrolde takibi yapılıyor. doktorumuz önemli bir genişleme değil doğum kadar veya doğum sonrası düZelir dedi. ☘️
Cigdemruzgar Bende yaptırdım kızlar İzmir'de yaşıyorum özele gittim ve sadece 51 lira verdim Çok uygun muayene 55 lira doğum ise 1500 1700
Tua Cigdemruzgar benim gittiğimde o şekil 110 tl özelde 1 nisana randevu verdi doktorum ve Doğum 1.200 tl 😊