Esrasnyz23 seher_3590 evet çok bulanık ben bebeğin kordonu sandım doktor kağıda yazıp verdi cinsiyeti tam soramadım detaylı bakınca pipisi uzuyor gibi
Esrasnyz23 seher_3590 evet karasız kaldım o yüzden ayın 30 unda bir daha gidicem doktora bu sefer kendi doktoruma aldım bugün başka bir doktora gitmek zorunda kaldım
maco61 Esrasnyz23 10 haftalık olan var. Bende anlamadım ya herkez bacak arası demiş boş kız demiş ama bakalım
Esrasnyz23 seher_3590 seherrrr arkadaşın cinsiyet tahmini yapabilir mi bir arkadaşım için çok merak ediyoruz
Esrasnyz23 flover0 teşekkür ederim öğrendik 6 aylık oldum oğlum oluyor bu arkadaşımın bebeği 13 haftalık hamile cinsiyeti öğrenemedik henüz seherin arkadaşı doğru bildi bizim cinsiyeti
seher_3590 Esrasnyz23 evet ben o arkadaşa 5 kişiyi daha sormuştum hepsini Doğru bildi ben hariç 😃bana erkek demisti ısrarla benimde 2.kizim geliyor nasipse🫠🥰
Esrasnyz23 seher_3590 yaa ne güzel bizde kızımız olsun çok istedik oğlumuz var kız duygusunu da tatmak istedik oğlumuz oluyor sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlar inşallah bana da iki erkek annesi olmak nasipmiş 😃
Esrasnyz23 seher_3590 tamam canım seninde gözün aydın sağlıklısıyla gelsin inşallah bebeğin doğum ne zaman
seher_3590 Esrasnyz23 yaa kız erkek fark etmiyor aslında hayırlı sağlıklı evlat olsunlar önemli olan o ama insan değişiklik olsun ister tabii ki sağlıkla kucağımıza alalım insallah 🫠🥰
Esrasnyz23 seher_3590 ya çok teşekkür ederim ❤️ arkadaşında 1 oğlu var kız çok istiyordu kız mı geliyor yoksa