seher_3590 cicekanne8 Yaa canım Allah senden de razı olsun insallah gönlüne göre versin🫠🥰yarın at bakalım bekliyorum mutlaka
seher_3590 Esrasnyz23 canım sordum 1 saat önce mesajı görmesini bekliyorum o kadına güven yani insallahta kız der 🫠🥰🥰gönlünde ki olur
seher_3590 Esrasnyz23 canimm merhaba konuştum şimdi çok net erkek bebek yazmış yani kız diyenlere çok inanma istersen kız yazmayı çok isterdim ama 🫠🥲bi oğlusun daha geliyor 💙
Esrasnyz23 seher_3590 yaa teşekkür ederim erkek erkeğe büyürler artık eşime diyorum 3. Belki kız olur eşim de asla diyor😀😀
seher_3590 Esrasnyz23 ikisi birbirne arkadaş olur kuzum ne olacak gelinin olur ilerde de 2 tane kızın gibi insallah😊🥰 bir arkadaşım daha var sayfası ücretli normalde senin için onada sordum bakslim ne diyecek ama insallah biz yaniliriz kuzum
Esrasnyz23 seher_3590 öyle tabi oğluma arkadaş olur gurbetteyiz kimsede yok birbirlerine yoldaş olurlar
seher_3590 Esrasnyz23 tabii canım hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah bu arada 23 kodun var Elazığ’li misin