aymuss 5 haftalıktan 12 haftalığa kadar ara ara attım sağolsunlar hem yanıtladılar hem doğru bildiler 🫠🥰 @reyhan03K @Annekuzusu123 @Elamomy @Meral_63 Çok sağolun Kız bebeğim oluyor 🫠 Bu arada instagram da baktırmıştım ve erkek denmişti 🤐 https://hizliresim.com/65mksp9 Bu da son hali KIZIMIN 🫠🥰😍
Meral_63 aymuss sağlıkla kucağına alırsın inşallah bacım darısı anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥲🐣
aymuss cylnboran04 Rabbim gönlümüzdeki cinsiyetle hayırlı zamanda hayırlı bir evlat versin inşAllah 🤍🤲
ozlembasakz Meral_63 merhaba banada bakarmısınız bu resmi 12+3 15 haftalıkken doktora gidicem inşallah öğrenirim
aymuss aysegulk07 Cinsiyettahmincinizebrar abla Banaka hesap ismi Maşyete Aslan Sadece bu değil diğerlerine artık güvenilmez diye düşünüyorum 😉🙃
Seher-emre aymuss @Annekuzusu123 @Meral_63 @Elamomy @reyhan03K kızlar bende 12 haftalıgim .Yurtdişinda yaşıyorum 20 haftaya kadar söylemem dedi size atıyorum rica etsem bakar mısınız
Seher-emre Seher-emre @Elamomy @Meral_63 @reyhan03K sizlerden de beklıyorum .Fikirleriniz benim için çok değerli
Seher-emre Annekuzusu123 Bir kaç kişi kız dedi sadece siz erkek dediniz bakalım hayırlısı ile sonucları öğrenince mutlaka haber vereceğim ☺️.Teşekkür ediyorum
trileceee1 Kizlar banada tahmin yapabilirmisiniz🫶🏻 reyhan03K Meral_63 Annekuzusu123 Seher-emre