Ark 4 gün oldu doğum yapalı ama hala ağrılarım var ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum tuvalet sorunum ağrı bir dert baya perişan haldeyim ne zman düzelirim hergün ağrılarıma aĝlamaktan helak oldum
Mcan Ark yani herkeste değişiyor süreç ama 2 hafta ağrılar sürüyor net tuvalet sorunu için de ben sade kefir ile şeftali blend edip içmiştim tesadüf mü oldu bilemem ama tuvalete çıkardı.onun dışında korse kullanirsaniz o karninizin sallanmasini engelliyor rahat edersiniz bana dokor 3.gunde takmama izin vermişti
Bebegim3444 Ark ilk dogumumda ilk hafta duzeldim beşinci günü rahat yürüyordum yedinci günü artık dışarı çıkmaya badlamistim ikincinde 15. Gunumdeyim hala duzelemedim ağrılarım hala çok var.
miraynur Canım her bünye farklıdır ama yaklaşık 2 haftaya tamamen geçecek, acı ve ağrı ilk zamanlarda çok normal , kendini zorlama ve kabız olmamaya çalış çünkü kabız oldukça da dikişlerin acır
Ark miraynur bugün zor olsada çıktım tuvale ama kabus gibi bir acıyla ama ağrı karnim ayri dikişler ayri acı veriyor 2 çocuk olunca dinlenmek malesef zor oldu omu beni bu kadar zorladi acaba uyuyamiyorum oturup pozisyon bile alamıyorum
Ark Mcan benim doktor istemedi ama ilk çocuğumda 2 hafta sonra taktim bunda da haftam dolsun diyordum takayım bende o halde
Mcan Ark vallahi ben direk taktım snra dedim Allah’ım keşke ilk gün taksaydim.oturup kalkınca sallanıyor.
SMB Ark ben çok kötüydüm ablam 1 ay yanımda kaldı Ki ikinci üçüncü aya kadar da rahat uzanamıyordum kalkmak çok zordu çok sızlıyordu dikişlerim Benim yaralarım normalde de geç iyileşiyor ondan bence
Fridae Ark naptınız toparlanabildiniz mi benimde 6. Günüm sanki daha biraz önce doğum yapmışım gibi asla bir azalma yok gittikçe daha da zorlanıyorum yatmak zulüm kalkmak ayrı zulüm keşke bir çözümü olsa :(