hayirlisi06 cice784_ bence yoktur ya kalbine iç organına herseyin e bakıyor. Benim 4 kızım oluyor (ikiz gebelik) Rabbim büyük belki biri erkek olur (hayırla sağlıkla) Ama detaylı da kız çıktı bu saaten sonra Rabbım bilir yorum yapamıyorum.
prenseslerblogg cice784_ ben de bugün gittim detaylıya 22. Haftaya kadar erkek bildiğim çocuğum kız çıktı hala olayın şokundayım :)
ozlembasakz prenseslerblogg nasıl oldu bu durum acaba benimde 15 de gözükmez dediler başka doktora gittim o da 15+4 de erkek dedi yanılma olabilir mi ki ya ama sanki pipisi var gibiydi kordonla mı karıştırıyorlar acaba
prenseslerblogg ozlembasakz valla bende anlamadım bariz erkek gibiydi sonra dan bişeyler oldu kız oldu siz bence detaylıyı bekleyin :)
Zeyzeyzey ozlembasakz bana 11yada 12.haftaydı %70erkek dediler 17de kesin kız denildi yarın detaylıya giricem bakalım orda ne diyecekler😊
ozlembasakz prenseslerblogg ben sanki pipi gördüm gibi geldi bana da şahsen o yüzden yanılma olduğunu sanmıyorum ama yinede böyle vakalar olduğu için beklemeyi düşünüyorum
ozlembasakz Zeyzeyzey sizin çok erken tahminmiş işte benim 15+4 olduğu için öğrendiğim zaman kesinleşmiştir diye düşünüyorum ama bilemedim