visnelicheescake gamze220 Kanamam yoktu ama kızımdan sonra iki gebelik kaybım olduğu için önlem amaçlı vermişti 7+2 de bıraktırdı 🥹
gamze220 Arkadaşlar 4 hafta 5 günlüğüm dün kanamam başladı adet kanaması gibi 4 gün önce beta 330 çıktı dün kanamadan sonra gittin kan verdim beta 990 çıktı doktor zamana bırakalım dedi
karadursun gamze220 lekelenmem oldu kahverengi pembemsi bu gebeliğimde kullandım progesttan. Normal kanamaysa düşük olabilir ama progestandan başkada çare yok beklemen gerekir
elifanne10 gamze220 Adet kanaması gibi bende de olmuştu ama günde bir kere iki günde bir kere zamanla lekelenme oldu kahverengi ve açık pembesi o da yerleşme lekeleri normal
Bbgg gamze220 hamileliğini 9 ay boyunca kanamalı geçirenler var ilaç çok fayda sağlıyor tutunmasına yarıyor doktorunuzun önerdiği şekilde kullanın muhakkak , sağlıkla gelsin bebeğiniz 🫶🏻
gamze220 Progestan verdi kullanıyorum ama kanamam durmadı benle aynı durumu yaşayan var mı arkadaşlar
gamze220 Ultrasonda kesem görünmüyor 4 haftalık olduğu için doktorda dedi 2 3 gün bekleyelim tekrar test ver beta yükselirsen genleşindir ama kanamam çok fazla korkuyorum
elifanne10 gamze220 Yok doktorum iğne yapalım demişti ama istemedim zaten zamanla geçti gitti Allaha şükür
iremkoc14 Testlerde tiroidim 6 çıktı, gebelikte tehlikeli olabiliyormuş🥺 İlaç verdi ama korkuyorum da