pozitifanne06 Aşıri derecede canım bi şey çekiyor ama bu saatte yememem lazım 😀 nasıl uyunur enter 😁 bugün tam 3 kez sebepsiz yere ağladım bu duygusallık beni mahvediyo siz de böyle misiniz 😵💫
sudekaplan pozitifanne06 bende şuan açım yiycem valla 😂 arada duygusallık oluyor normal karşılıyorum ben artık
deniz_45 pozitifanne06 hergün aglıyom nerdeyse canımda herşey çekiyo bazen ne çektiğini bile anlamıyom🤣
nilsumm pozitifanne06 Az önce uyumuştum yeni uyandım kendime nescafe yaptım içiyorum şuan 36+2 haftalık gebeyim doğuma az kaldı son 4 5 gün bari bebişim doğmadan rahat rahat uyuyayım 😅👶🏼
pozitifanne06 sudekaplan ben çok kilo aldım bu sabah diyete başladım şimdi bozamam yerime de ye 😀 afiyet olsun 🌸
pozitifanne06 deniz_45 o bana da oluyo ya bi koku geliyo birden ne yemeği bu diye düşünüp duruyorum 🤣
kayrosmom Ay 14. Haftamdayım açlık hissi geldiğinde öyle bi midem acıyorki sanarsın 5 gündür aç kalmısım gibi 😂 ve aşırı sık oluyo ya bezdum
pozitifanne06 nilsumm evet az kalmış sağlıkla gelsin 💕 ilk doğumdan tecrübem o 2 saate bir uyandigim zaman bile daha çok dinleniyordum hamile yorgunluğu uykusuzluğu bambaşka bi şey 😅