mlke2906 betulmommy bugün 5. Haftamdayım arada bir gaz oluyor onum dışında kusma miğde bulantısı yok🥰
betusss343 bartulies ayy hadi inşallah canımm. Haftaiçi ben de o mutluluğu yaşarım inşallah. Sağlıkla alalım kucağımıza.
betusss343 babykiss daha önce öyle bir tecrübem olmuştu alttan bakınca kanamam başlamıştı. Ondan bir travma var. Zararı olmadığı söyleniyor ama bana denk geldi öyle.düştü. Kimyasal gebelik denmişti sonra.
Eren1 betusss343 gulugur benımde başladı yemek yiyemıyorum beş kg vermişim daha yenı sekız olucam mahfoldum nefes alırkende bulantım var
gulugur Eren1 Eren1 bende de aynısı oldu kilo baya verdim şuan anca anca alıyorum oda bulantı ilacı içtiğim için içmesem yine kusuyorum ama
merveasilorhan babykiss 6+6 tam haftalık oldu 6. Haftanın başında mide bulantım oldu iki gün boyunca gece uykudan kalkıp istifra ediyordum sonra nasıl olduysa geçti doktor ilaç yazdı bi kere kullandım çok şükür şuanlık bişey yok
GEBES3 babykiss ya canım bir şey danışabilirmişim? Benim adetime göre 4+4 ama bugün doktor dedi ki 5+1 kese ve yolc kesesini de gördü böyle bir eşy olabilir mi
Superisibeyza GEBES3 Doktor’un hesaplaması daha sonra bebeği ölctükce değişebiliyor canım bize başta farklı hafta sonra farklı hafta söyledi
GEBES3 Superisibeyza evet canım çift görmüştüm veya takibi yaptım güzle yükseldi sonra doktora gittim bugün oda öyle dedi kafama takıldı
GEBES3 Superisibeyza öyle mi keseyi falan ölçtü ondan dedi herhalde inşallah sağlıkla olsun da 🥲 insan her şeyde tediegin oluyor ya
mervesdoruk babykiss bende 6 haftalığım nasılsınız nasıl gidiyor neler hissediyorsunuz kontorolunuz nezaman
Merveykar nerm629_ aynı şeyleri yaşıyoruz benmde 2 kızım var 2 prenses annesiyim umarım birde prensimiz olur canım ☺️